Especials 07/01/2020

En Bernat i en Guerau, dos camins molt diferents

Dos nois amb passions diferents coincideixen al Campus de Periodisme de l'ARA

Bernat, Guerau i Yago
2 min

Avui, a la secció de societat hem parlat amb en Guerau i en Bernat, dos nois que, tot i tenir la mateixa edat, tenen objectius molt diferents. Durant la entrevista hem parlat de les seves aficions, interessos i fins i tot les seves futures professions.

En Guerau ens explica que sempre ha tingut un gran interès per la música. "Toco la guitarra i el piano des de fa 8 anys", diu. "Igualment, el que vull fer jo és periodisme. Tot i així, mai pararé de tocar”. Ell sempre ha estudiat a l'escola municipal de música de Banyoles. Allà ha après ha tocar diferents instruments i llenguatge musical. L'instrument que ha practicat més ha sigut la guitarra.

En Bernat, per altra banda, explica: “He tingut moltes aficions al llarg de la meva vida, des de música fins a manga però el que més m'interessa son els videojocs. He jugat des de que era molt petit a diferentes consoles i ja fa uns anys que vull dedicar-me a crear els meus propis jocs. És un tema fascinant, un que jo reivindico com un mitjà artístic”.

Els dos tenen idees molt diferents pel futur, però han coincidit al Campus de Periodisme.

Quan li preguntem sobre el periodisme a en Guerau, ell respon “M’agrada molt parlar amb la gent, m’agrada escriure (i llegir) i m’agrada molt aprendre coses noves i investigar el tema".

En Bernat, en canvi, diu: “Jo he vingut aquí perquè sempre m’ha interessat la política i l’actualitat, per tant vaig pensar que seria una bona idea venir al campus. Realment el periodisme sempre ha estat al fons del meu cap, com una segona opció, tot i que mai ha sigut la meva meta”.

Tot i aquestes maneres de pensar tan diferents els dos s’han trobat aquí, al Campus de Periodisme de l'Ara.

stats