Contingut patrocinat
Especials 08/02/2023

CaixaBank facilita l'accés al ‘Kit Digital’ i ofereix eines per impulsar la digitalització de microempreses, comerços i autònoms

L'entitat és la primera a oferir una oferta completa que cobreix tot el procés de digitalització de petites empreses i professionals autònoms: tramitació gratuïta de l'ajuda, solucions digitals i la seva instal·lació, i finançament de la part no subvencionada.

Redacció
3 min
CaixaBank té el compromís de donar suport als seus clients en la millora de la gestió, eficiència i competitivitat dels seus negocis en un context com l'actual, en què la digitalització és una eina clau per impulsar l'activitat.

CaixaBank impulsa la digitalització de microempreses, comerços i autònoms,  acompanyant-los en tot el procés de digitalització a través del ‘Kit Digital’, el programa dissenyat pel Govern amb els Fons Next Generation de la Unió Europea. Amb l'objectiu que els interessats en el programa puguin treure el màxim partit del bo digital, l'entitat financera ofereix des de la gestió gratuïta de la tramitació de l'ajuda, fins a un ampli ventall de solucions i eines digitals, segons les necessitats dels clients. A més, l'entitat finança sense interessos l'import no subvencionat del programa (IVA).

D'aquesta manera, CaixaBank és la primera entitat financera que ofereix als seus clients una oferta completa que cobreix tot el procés de digitalització de petites empreses i professionals autònoms.

Aquesta comercialització de solucions digitals s'emmarca en el compromís de CaixaBank de donar suport als seus clients en projectes que permetin millorar la gestió, eficiència i competitivitat dels seus negocis en un context com l'actual, en què la digitalització és una eina clau per impulsar l'activitat.

L'objectiu del programa ‘Kit Digital’, dotat amb més de 3.000 milions d'euros, és modernitzar el teixit productiu espanyol a través de la digitalització de negocis d'autònoms i pimes durant els pròxims tres anys. Gràcies a aquest programa, rebran un bo digital, la quantia del qual varia depenent del nombre d'empleats. Les solucions que ofereix CaixaBank estan destinades als trams de negocis d'1 a 2 treballadors i de 3 a 9 empleats, amb bons digitals per un import màxim de 2.000 i 6.000 euros, respectivament. Pel que fa a les pimes d'entre 10 i 49 treballadors, CaixaBank posa a disposició d'aquestes empreses un equip d'experts per assessorar-les, analitzar les seves necessitats i acompanyar-les durant tot el procés de sol·licitud i tramitació de l'ajuda del ‘Kit Digital’. 

Solucions adaptades a les necessitats de cada negoci

CaixaBank, a través de la seva xarxa d'oficines i de Wivai, select place de comerç electrònic de CaixaBank Payments & Consumer, ofereix als seus clients tant solucions de digitalització pròpies com dissenyades per altres partners líders, com ara Comercia Global Payments, filial de serveis per a comerços de l'entitat, o Vodafone Business, que actuen com a agents digitalitzadors.

Les solucions de digitalització que CaixaBank posa a disposició dels seus clients van en línia amb les categories que recullen les bases del ‘Kit Digital’: presència a Internet i pàgina web, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, business intelligence i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

En concret, s'ofereixen als clients tres solucions de màrqueting digital (entorn web i presència digital, e-commerce i gestió de xarxes socials), que permetran als negocis crear el seu aparador a Internet, començar a vendre online i captar nous clients, amb serveis que inclouen, per exemple, creació de continguts, pujada de productes o servei de community manager.

Al seu torn, el kit de ciberseguretat inclou software de protecció, anàlisi de vulnerabilitats, correu electrònic, assegurances o informes i auditories, entre d'altres. En el cas de les eines digitals, inclouen, per exemple, facturació electrònica que permet generar i emetre factures de manera estructurada, generació de pressupostos, notes de despesa i tiquets, i signatura i certificat digital. A més, l'entitat ofereix, a través de Comercia Global Payments, el TPV Tablet com a solució integral per al negoci, amb un software amb multitud de funcionalitats adaptades a cada sector, estadístiques avançades, i que incorpora càrrega d'articles i formació, i també sistema per a les comandes, en el cas de la restauració.

Específicament per al sector agroalimentari, també s'ofereixen solucions de seguiment per satèl·lit dels conreus, confecció del quadern de camp digital i una plataforma de gestió agronòmica amb explotació de dades agroclimàtiques, control de costos, enviament d'alertes i anàlisi i interpretació d'informació.

CaixaBank, el valor de l'especialització 

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial i també per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors. Per donar servei a microempreses, comerços, negocis i autònoms, l'entitat disposa d'àrees especialitzades a través de les quals ofereix productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients, amb un assessorament pròxim i integral, no tan sols a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

Sobre Wivai

Wivai és un select place de comerç electrònic especialitzat a oferir una selecció de novetats destacades pel seu alt component en innovació i el seu disseny en àrees com ara tecnologia, llar, mobilitat, protecció, viatges, esport i oci. La companyia té l'objectiu d'oferir les millors oportunitats del mercat per ajudar a fomentar un nou model de consum, més durador i compromès amb la sostenibilitat.

Qualsevol persona interessada pot consultar online l'oferta disponible, comprar un producte o contractar un servei i accedir al finançament còmode i senzill ofert per CaixaBank. Els clients reben la compra directament al seu domicili. Wivai forma part de les iniciatives llançades per CaixaBank i la seva filial de mitjans de pagament i finançament al consum CaixaBank Payments & Consumer.

stats