Contingut patrocinat
Especials 23/01/2024

Cinc escapades curtes i imprescindibles per Setmana Santa

Sortim de les vacances de Nadal i ja tenim la mirada posada en el proper període de descans que ens motivarà a encarar el tan temible mes de gener. Aquest 2024 comença amb força, amb l’objectiu de recuperar ja de totes totes la normalitat en el món del turisme. De ganes, sempre n'hi ha hagut, però és cert que els últims anys no han estat fàcils. Actualment la major part dels països obren les portes de bat a bat a tots aquells que tinguin les ganes de voler-los descobrir. Si fa uns anys l’acollida era bona, ara, aquest 2024 es preveu que encara serà molt més càlida.

Redacció
4 min
El Piemont

 Viatges Eurovacances, agència de referència en el sector dels viatges de qualitat en grup, actualitza constantment la seva pàgina web per oferir als viatgers propostes ben diferents any rere any. De vegades no es tracta d’anar molt lluny sinó d’aprofitar bé cada instant que passem a un país desconegut fent que l’experiència de viatjar sigui tan completa com sigui possible.

El calendari laboral ens ofereix aquesta curta aturada a finals del mes de març. Aprofitem-la!

L’illa de Rodes, ubicada al mar Mediterrani, emergeix com una joia turística que ens captivarà amb la seva rica història i una bellesa natural excepcional. Les muralles medievals de la Ciutat Vella de Rodes, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, són un testimoniatge impressionant de la seva herència històrica. El palau del gran Mestre, monument emblemàtic de la ciutat, transporta als visitants a l’època dels cavallers de l’Orde de Sant Joan i les seves platges ens oferiran un escenari idíl·lic d’aigües cristal·lines i sorra daurada. Menció a part es mereix la història del famós Colós de Rodes que, si bé no el veurem, ja que va ser destruït per un terratrèmol al voltant del 226 aC, la seva breu existència va deixar una empremta perdurable com a símbol de la grandesa artística i l’enginy tècnic de l’antiga Rodes, tant, que és considerat una de les Set Meravelles del Món Antic.

Baviera.

No gaire lluny trobem una altra destinació que encaixa perfectament per aquestes dates. Istanbul i Capadòcia. Istanbul, amb la seva fusió captivadora d’Orient i Occident, és una ciutat amb una riquesa cultural i històrica inigualable. La basílica de Santa Sofia, un símbol icònic, impressiona amb la seva arquitectura bizantina i els seus espectaculars frescos. La mesquita Blava, amb les seves característiques rajoles blaves, és una obra mestra otomana, mentre que el Palau de Topkapi revela secrets dels sultans otomans amb els seus exquisits salons i joies. És imprescindible realitzar el creuer pel Bòsfor, que divideix Europa i Àsia i ens oferirà vistes panoràmiques inoblidables. Si a tot això hi afegim tres dies a la Capadòcia per descobrir les seves espectaculars formacions rocoses, tenim una escapada ideal.

Si el que volem és un paisatge més muntanyós, aquesta agència de viatges amb oficina a Barcelona, Granollers i Girona, ens proposa una visita al land de Baviera, amb Múnic, la seva capital, com a centre neuràlgic de les visites juntament amb l’encantadora ciutat tradicional bavaresa d’Ettal. Un viatge que combina la rica herència cultural i arquitectònica que veurem plasmada als castells de Lluís II i petites ciutats de la ruta Romàntica amb l’espectacular paisatge que ens ofereixen els Alps, les tranquil·les aigües de llacs com el de Chiemsee i les àmplies extensions de prats verds i grans boscos.

Eslovènia.

No deixem enrere el paisatge alpí, Eslovènia ens espera. Aquest petit país ens permet descobrir-lo des de la seva capital, Ljubljana. La visita de Trieste, joia arquitectònica, és imprescindible i descobrir els llacs de Bled, on trobem l'única illa del país, i de Bohinj, també. Eslovènia és un país jove, que amaga unes de les coves més impressionants d’Europa, les coves de Postojna i les coves de Skocjan, Patrimoni de la Humitat de la UNESCO, on quedarem meravellats per les formacions rocoses de les seves xarxes subterrànies.

L'última proposta pels dies de Setmana Santa de Viatges Eurovacances és una escapada slow travel al nord d’Itàlia, a la zona del Piemont. Descobrirem Torí, de caràcter auster i monumental, el seu Palau Reial (UNESCO) les seves places i ja als afores visitarem el Palau Reial de Venaria, obra d’art arquitectònica del barroc, on els jardins són tan impressionants com el mateix palau. Abans de deixar-la enrere, però, és obligatori seure a un dels seus cafès i degustar el conegut bicerin, beguda calenta a base de cafè, xocolata i crema de llet nascuda el segle XVIII que s’ha transformat en un dels símbols de la gastronomia de la ciutat. Seguim el nostre itinerari pel nord d’Itàlia i ens endinsem a la zona del Langhe i Barolo. La composició de les seves terres, juntament amb el seu peculiar microclima afavoreixen el cultiu de raïm de renom com ara Barolo, Barbera i Barbaresco, entre d’altres. Aturem-nos a gaudir del seu paisatge en què són protagonistes tant les grans extensions de vinyes com els pobles i castells medievals.

Viatges Eurovacances us ofereix la possibilitat d’aprofitar al màxim les vostres escapades. Tots els seus viatges en grup surten amb un guia des de Barcelona per vetllar per cada detall, fent que la vostra experiència sigui tan enriquidora com sigui possible.

Apunteu-vos a la seva newsletter per estar al dia de les novetats que us ofereixen, consulteu tota la seva programació al web o bé adreceu-vos a qualsevol de les seves tres oficines situades a Barcelona, Granollers i Girona.

EUROVACANCES Barcelona Rambla Catalunya, 124, 5è 1a 934152300

EUROVACANCES Granollers Catalunya, 12-18 938611228

EUROVACANCES Girona Ferreries Velles, 11 972225344

stats