Publicitat
Publicitat

Egipte

Un país en transició

La Fiscalia deté Hosni Mubàrak els seus fills per les acusacions de corrupció i abús de poder

L'expresident d'Egipte és arrestat poques hores després d'haver estat hospitalitzat a Xarm al-Xeikh. El ministeri públic anuncia la detenció per Facebook

La Fiscalia d'Egipte ha anunciat aquest dimecres la detenció de l'expresident Hosni Mubàrak i els seus dos fills, que quedaran sota arrest durant 15 dies per ser interrogats sobre les acusacions de corrupció i abús de poder. L'home que va governar el país amb mà de ferro durant trenta anys fins que una revolució de 18 dies el va derrocar va ser hospitalitzat dilluns a la ciutat balneari de Xarm al-Xeikh, on resideix des de la seva caiguda.

El diari estatal Al Ahram afirma que Mubàrak, de 82 anys, va patir problemes de salut quan els fiscals havien començat els interrogatoris. Diumenge, el fiscal va ordenar que l'expresident i els seus dos fills fossin interrogats en relació amb una sèrie de càrrecs relacionats amb la corrupció i l'ús de la violència contra els manifestants durant l'aixecament que va començar el 25 de gener i el va desbancar l'11 de febrer. Més de 800 persones van morir durant la revolta de tres setmanes, segons el ministeri de Salut d'Egipte.

La Fiscalia va anunciar la detenció a través d'una pàgina de Facebook que va crear per facilitar el contacte entre l'oficina central i les famílies de les víctimes de la repressió, que ara reclamen justícia.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT