Toni Freixa: "No crec que un jugador que va marxar de casa nostra mereixi un esforç econòmic"

El candidat defensa que l'arribada d'Eric García és interessant, però ha de ser sense cap cost per al club

2 min
Toni Freixa, candidat a la presidència del Barça

"Fer un esforç econòmic en la situació en la qual ens trobem no és coherent. Creiem que defensar aquesta modalitat de negociació no és mirar pels interessos del Barça. Només ho seria si respon als interessos del Manchester City", ha explicat Toni Freixa arran de les especulacions que Eric García pugui arribar al Barça amb un cost de 3 milions en aquest mercat d'hivern. El candidat ha admès que des de la candidatura hi ha hagut contactes amb el seu representant i es valora el central com "un jugador interessant". Tot i això, Freixa defensa que "no s'ha de recuperar un jugador" que era del club "pagant diners".

Al llarg del dia, i a través de les xarxes socials, les diferents candidatures han creuat missatges sobre la necessitat de concretar debats per exposar els seus projectes. "La campanya comença el 15 i, per tant, haurem de tenir l’oportunitat tots els socis del Barça de conèixer els programes i propostes dels candidats", raona Freixa. "Els debats són el moment en què tot s’iguala i no hi pot haver manipulació d'oportunitats. Sense debats, hi ha qui té els suports mediàtics o polítics i això fa una campanya desigual", ha afegit.

L'Espai Barça cal que es comenci de seguida

El candidat a la presidència del Barça ha presentat el seu projecte per a l’Espai Barça conjuntament amb Albert Blanch, responsable arquitectònic de l'Espai Barça i de la MPGM, i Lluís Cases, el responsable urbanístic i legal de totes dues iniciatives. “Tenim un estadi que és del 1957 i cal renovar les nostres instal·lacions. Amb tot el que s’ha decidit i el que s’ha treballat, no podem perdre més temps i cal fer l'Espai Barça de manera imminent”, ha explicat Freixa. El candidat s'ha compromès que, en cas que guanyi les eleccions-,"l’Espai Barça estarà acabat".

stats