Contingut patrocinat
Especials 11/12/2023

Escapa’t del fred amb Vueling i gaudeix d’un hivern diferent a Gran Canària

La destinació ideal per als amants del bon clima i que Vueling connecta amb vols diaris des de Barcelona

Redacció
3 min
L’hivern és una de les millors estacions per volar fins a Gran Canària: quan a la Península ja estem amb els abrics i les bufandes, allà continuen amb unes agradables temperatures.

¿L’hivern se us fa massa llarg o us encanta el Nadal però no us agrada el fred? Doncs avui tenim la solució ideal: una escapada a Gran Canària! L’hivern és una de les millors estacions per volar fins a l’illa, ja que quan a la Península ja estem amb els abrics i les bufandes, allà continuen amb unes agradables temperatures. A més, podreu gaudir d’una illa amb una activitat més relaxada, sempre acompanyats per la simpatia dels seus habitants.

El clima de Gran Canària, doncs, permet als visitants poder descobrir les seves platges i nombroses activitats a l’aire lliure, fins i tot aquesta època de l’any. El que molta gent es planteja primer quan escull aquesta destinació és anar a la platja a prendre el sol, però Gran Canària és molt més que això. L’illa és una opció ideal per a tots els gustos i i totes les edats gràcies a la seva gran oferta tant en esports com en cultura i en activitats per a tota la família, i per descomptat, amb una gastronomia exquisida!

Comencem amb unes excel·lents rutes de senderisme per als més intrèpids. Gran Canària compta amb una variada xarxa de rutes que us permetrà escollir des d’anar per la costa fins a caminades per l’interior de l’illa, i totes amb unes vistes i un entorn natural espectaculars. A banda del senderisme, també podreu practicar tota mena d’esports aquàtics per estar en remull tot el dia si voleu.

Per a aquells que preferiu fer activitats més tranquil·les, per exemple en família, a l’illa trobareu diversos miradors amb unes espectaculars vistes. Una altra de les coses a fer és buscar un lloc que us agradi i seure a la nit a admirar el cel estrellat de Gran Canària, catalogat per la Unesco amb el segell de Destinació Turística Starlight. També és una bona opció visitar el Cactualdea Park, un dels parcs de cactus més gran d’Europa, que es troba dins de la Reserva de la Biosfera de Gran Canària, rodejat de nombrosos espais protegits i únics.

I després de tanta activitat segur que us ha agafat gana. Doncs la gastronomia i l’oferta en bars i restaurants són més que bones! El menjar canari és una delícia, una fusió de sabors i cultures increïble, però en aquesta època de l’any i per Nadal, a més, podreu degustar productes tradicionals de fa segles, com el vi dolç de raïm malvasia de la muntanya Lentiscal. Amb aquest vi és tradició brindar el 25 de desembre i l’1 de gener. També podeu tastar la carn de cabrit o, si preferiu degustar el millor peix, l’illa ofereix una àmplia varietat que va des de la ropa vieja de pop fins a la tonyina en adob. D’altra banda, pel que fa al dolç, cal provar les crestes farcides de batata, els deliciosos polvorons i torrons d’ametlla com els que podeu comprar a la localitat de Tejeda.

Gran Canària, una excel·lent destinació per al turisme familiar.

Aquells que decidiu anar-hi durant les festes també trobareu l’ambient nadalenc desitjat. Per exemple, no us podeu perdre una de les imatges més conegudes del Nadal canari, el Pessebre de Sorra; el més gran d’Europa a l’aire lliure. En una de les millors platges urbanes del món, la de Las Canteras, s’aixeca aquest espectacular pessebre de sorra fet pels escultors de sorra més importants: sens dubte, aquesta obra d’art us deixarà bocabadats! La seva originalitat l’ha convertit en un dels pessebres més rellevants de Nadal i des de fa uns anys també és una obra solidària, perquè el que recapta es destina cada any a diverses causes benèfiques. Un fet curiós que uneix el Nadal i el bon clima és que mentre admires aquesta espectacular obra al costat tens els banyistes i els surfistes gaudint de l’aigua, i que moltes vegades es vesteixen de Pare Noel, cosa que encara fa més curiós i màgic el moment. També és obligat anar a veure l’arbre de Nadal de davant de la catedral de Santa Ana, o passejar pel nucli històric de Vegueta o pel carrer Mayor de Triana, on teniu una gran varietat de comerços d’artesania i de tota mena.

Per fer aquesta meravellosa escapada, Vueling posa a la vostra disposició un ampli nombre de vols amb diverses connexions entre l’illa i la Península, a preus assequibles i amb totes les facilitats perquè el viatger faci el trajecte de la millor manera possible.

www.vueling.com

stats