Contingut patrocinat
Especials 11/03/2023

Estudiar formació professional online a Jesuïtes Educació en col·laboració amb la UOC, sinònim d’èxit

La demanda de titulacions de formació professional (FP) va créixer un 16% l’any passat a l’estat espanyol. L’alt nivell d’ocupació d’aquests perfils professionals és clau a l’hora d’escollir estudis

Redacció
2 min
Els alumnes que decideixin estudiar cicles formatius online a Jesuïtes Educació en col·laboració amb la UOC poden escollir entre vuit titulacions oficials amb moltes sortides laborals.

Optar per estudis de formació professional és una decisió que cada any prenen més persones, i les institucions educatives són molt conscients d’aquesta realitat. En aquest context, els cicles formatius que Jesuïtes Educació imparteix en col·laboració amb la UOC són la resposta no només a la demanda del mercat, sinó al repte d’oferir un ensenyament de qualitat, pràctic i flexible.

Jesuïtes Educació, una institució de gran prestigi i més de 40 anys d’experiència en la formació professional presencial, disposa també d'una oferta online de cicles formatius, que s’imparteixen en col·laboració amb la UOC. Aquesta proposta s’orienta a aquelles persones que no poden combinar la seva activitat amb estudis presencials, i es basa en el treball per projectes i seminaris especialitzats. La UOC, per la seva part, aporta l’experiència de 25 anys en formació online, la seva plataforma tecnològica i el suport metodològic.

La formació professional està pensada per donar resposta a un mercat laboral exigent i canviant. En aquest sentit, els alumnes que decideixin estudiar cicles formatius online a Jesuïtes Educació en col·laboració amb la UOC poden escollir entre vuit titulacions oficials amb moltes sortides laborals: administració de sistemes informàtics en xarxa, desenvolupament d'aplicacions web, desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, integració social, administració i finances, comerç internacional, màrqueting i publicitat i educació infantil.

L’alt nivell d’ocupació és el principal motiu per escollir estudis de formació professional, una opció que a l’estat espanyol va créixer un 16% el 2022. Per apropar l’alumnat a aquest objectiu, Jesuïtes Educació en col·laboració amb la UOC combina la flexibilitat de la formació online amb les pràctiques presencials, una experiència imprescindible per encaminar el futur laboral.

El primer pas cap aquest nou repte professional sempre comença amb una decisió: què estudiar. Per a aquells que encara tinguin dubtes o els falti informació, el Saló de l’Ensenyament, que se celebra del 15 al 19 de març i que comptarà amb la presència de Jesuïtes Educació i de la UOC, serà una gran oportunitat de trobar resposta a les seves preguntes i dirigir-se cap a l’èxit.

stats