Contingut patrocinat

La Fórmula 1 arriba al centre de Barcelona

El passeig de Gràcia viurà aquest dimecres un espectacle irrepetible amb l'exhibició de quatre monoplaces

Redacció
2 min
L'objectiu de l'esdeveniment és acostar a la ciutadania el món de la Fórmula 1

La Fórmula 1 ha desembarcat a la capital catalana amb un festival que converteix Barcelona en l'epicentre de la competició sobre rodes per excel·lència amb l'F1 Barcelona Fan Festival. L'esdeveniment, obert a tota la ciutadania i gratuït, tindrà lloc a la plaça Catalunya i el passeig de Gràcia fins al 22 de juny. El plat fort arriba aquesta tarda i permetrà veure en acció les escuderies de renom recorrent els carrers més emblemàtics de la ciutat. El xou omplirà d'emoció la capital catalana com a preàmbul del Gran Premi que se celebra el cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. 

A més d'aquesta exhibició sobre l'asfalt al centre de Barcelona, la plaça Catalunya acull aquests dies el Fórmula 1 Barcelona Fan Village, que obre les portes de 12 h a 21 h entre setmana i d'11 h a 21 h el cap de setmana. S’hi pot trobar una exposició de monoplaces de F1, rèpliques d'un box per dins, d'un podi i d'un trofeu, simuladors F1 Sim Racing, jocs emocionants com l'F1 Blast Lane, inspirat en els túnels de vent de les escuderies, i un joc de reflexos, el Batak Reflex Challenge. També hi ha activitats de simulació de Pit Stop, una pista d'escalèxtric i botigues de marxandatge de productes oficials de F1, entre d'altres. 

La Plaça Catalunya acull el Fórmula 1 Barcelona Fan Village fins al 22 de juny.

A més, s’ha instal·lat un escenari amb pantalla gegant amb entreteniment, concerts i activitats, des d'on es podrà seguir en directe la sessió de classificació del Gran Premi. Tot i que l'accés és gratuït, les persones que desitgin accedir al Fan Village hauran de descarregar una invitació gratuïta al portal d'entrades del Circuit, ja que l'aforament és limitat.

Road Show, una experiència única

El moment més especial de la setmana arriba aquesta tarda, quan tindrà lloc el Road Show de Fórmula 1, que permetrà als aficionats veure en acció els protagonistes del Mundial en una experiència irrepetible. 

L'integrant de la Scuderia Ferrari, Carlos Sainz,  serà el gran reclam. L'acompanyarà el pilot de proves d'Alpine Jack Doohan, jove promesa de la F1® i fill del mític pentacampió del món de motociclisme en 500 cc, Mick Doohan. També hi seran presents els catalans de l'equip Campos Racing Pepe Martí (Formula 2™) i Mari Boya (Formula 3™).

Els monoplaces de F1 rodaran per l'asfalt del centre de Barcelona a partir de les 18 h d'aquest dimecres, 19 de juny. Els cotxes sortiran de ronda Universitat, on estaran situats els boxs dels equips, es dirigiran cap al nord i continuaran per l'interior de passeig de Gràcia pujant fins a la Casa Batlló (abans d'arribar al carrer Aragó) per tornar a girar cap al sud. 

Els pilots actuals de la F1®, F2™ i F3™ conduiran els seus cotxes per davant d'edificis emblemàtics de la ciutat. Una vegada acabi el Road Show, tindrà lloc el Fan Fòrum, de les 19 h a 20.30 h a l'escenari del Fan Village de la plaça Catalunya, pel qual passaran els ídols de la F1 i hi haurà entreteniment i música en directe. L'objectiu de l'esdeveniment és acostar a la ciutadania i al públic familiar el món de la Fórmula 1 perquè puguin gaudir de la seva emoció els que no tenen la possibilitat d'accedir al Gran Premi.

stats