L'home acusat de llançar una ampolla a la pista d'atletisme es declara innocent

L'anglès Ashley Gill-Webb, de 34 anys, ha estat posat en llibertat sota fiança i haurà de comparèixer davant el jutge el proper 3 de setembre

L'ampolla verda, a la pista dels 100m darrere de Blake i Gatlin

LondresUn home acusat d'alteració de l'ordre públic després d'haver llançat aquest diumenge a la nit una ampolla a la pista d'atletisme a l'Estadi Olímpic de Stratford –a l'est de Londres– s'ha declarat "innocent" davant un tribunal londinenc.

Ashley Gill-Webb, de 34 anys i procedent de South Milford, prop de la ciutat de Leeds –al nord d'Anglaterra–, ha comparegut aquest dilluns a la tarda davant un tribunal de Stratford, acusat formalment d'"ocasionar fustigació, alarma o angoixa en virtut de la llei d'ordre públic".

L'home va llançar una ampolla a la pista d'atletisme moments abans que comencés la final de la cursa de 100 metres, segons la policia.

Després de la vista, Gill-Webb ha quedat en llibertat sota fiança i haurà de comparèixer davant un tribunal anglès el proper 3 de setembre.

Una portaveu de la Policia Metropolitana de Londres (Met) ha indicat que es va sentir el crit d'un home abans que es llancés l'ampolla, que va caure a prop dels atletes que estaven competint.

Segons la font, cap persona no va resultar ferida i l'incident no va alterar la final dels 100 metres, que va guanyar el jamaicà Usain Bolt.

L'atleta nord-americà Justin Gatlin, guanyador de la medalla de bronze a la final, va dir que l'incident "no va causar gaire distracció", segons informa la cadena BBC.