Contingut patrocinat
Especials 17/12/2023

L’illa s’omple de Nadal

L’espectacular gran maqueta Ciutat Noel, un espai ple de màgia per viure en família

Redacció
3 min
Imatge nocturna del centre comercial L'Illa

BarcelonaL’illa s’omple de Nadal amb un munt d’experiències per viure-les en família. El centre comercial ubicat a la Diagonal de Barcelona ofereix com a novetat la gran maqueta Ciutat Noel, però també una gran oferta de tallers i activitats, la bústia del Pare Noel, el Patge Reial, la pista de patinatge i molts altres espais plens de màgia.

La Ciutat Noel es pot visitar durant tot el dia a la plaça central de L’illa. Es tracta d’una espectacular maqueta de Nadal amb il·luminació i moviment. A banda de la seva gran mida (40 m²), tot el muntatge està ple de petits detalls i escenes nadalenques. Cada pocs minuts, l'ambient es transforma de dia a nit i de nit a dia. En aquest mateix espai està ubicat el gran arbre de Nadal i també el Mesurador del Bon Comportament, que dirà als nens i les nenes com s’han portat només prement un botó.

Els amants de les maquetes de Nadal en poden trobar més al Poblet Noel, dins el Rebost de L’illa, i a la Vila Noel, a la planta 0. Es tracta de dues maquetes plenes de detalls, llum i moviment.

La pista de patinatge, que està ubicada als jardins interiors de Sant Joan de Déu, és un pla perfecte per a qualsevol ocasió. Després de les compres nadalenques, els més petits de la casa poden patinar amb ajuda o sense. La proposta també és ideal per passar la tarda amb amistats o trencar el gel en una primera cita. Els guants són obligatoris.

La pista de patinatge de L'Illa.

Els tallers infantils de manualitats, que es realitzen durant els caps de setmana, són una altra de les apostes destacades. Just abans de Nadal serà el torn del taller de tió, que està programat per als dies 22, 23 i 24 de desembre. A partir del dia 27 de desembre i fins al 5 de gener, el tradicional taller de fanalets reclamarà l’atenció. Per participar en els tallers és necessari realitzar una inscripció prèvia.

La Bústia i el Trineu del Pare Noel

L’illa ha instal·lat la Bústia i el Trineu del Pare Noel a la planta -1 (davant de la botiga MUJI). El Patge Reial recollirà a partir del 27 de desembre les cartes dels infants a la primera planta del centre.

També hi haurà actuacions musicals en directe durant els caps de setmana. Els concerts es realitzaran a la plaça Anglesola. L’oferta inclou actuacions de Swing Engine (banda especialitzada en swing, jazz i jazz groove), Bluebell (banda jove que versiona jazz, pop i bossa nova), Laura Poulain (una jove autora i cantant solista que combina la seva veu amb diferents bases d’estil indie, jazz i bossa nova) o el Xmas Vocal Quartet (un grup especialitzat en hits nadalencs).

L’illa presenta dues atractives novetats: un sostre de llum i l’Umbracle, un espai exterior fascinant. La zona exterior de la planta 0, al costat dels Jardins Sant Joan de Déu, compta amb un gran umbracle de fusta de 200 metres. Durant els mesos vinents, la vegetació cobrirà l’estructura per crear un nou espai verd.

El centre comercial compta, com és habitual, amb una extensa selecció de botigues per trobar tot el que necessites i una cuidada oferta gastronòmica i mercat de producte fresc al Rebost de L’illa. Aquest Nadal, a més, L’illa ha repartit diferents punts d’atenció per embolicar els regals de Nadal. El centre obre tots els diumenges de desembre.

La gran maqueta Ciutat Noel.

Tota la informació de les activitats en aquest enllaç.

stats