Especials 26/09/2021

Impuls a les vendes online dels productors locals

Correos s’adapta a les noves necessitats del dia a dia dels ciutadans

2 min
Correos ofereix solucions de paqueteria, eines digitals i suport en zones rurals

Parlem de gairebé un 15% del territori espanyol que ja és oficialment un desert demogràfic: l’Espanya buida de què tant es parla i de la qual molt pocs es preocupen. Un no parar que dessagna aquests territoris a ritmes cada vegada més alts, amb pèrdues de més de cinc habitants cada hora. Innovació, resiliència i adaptació a les noves necessitats de la societat és, sense cap mena de dubte, l’objectiu i el compromís de Correos com a facilitador del dia a dia dels ciutadans.

Productes i serveis per seguir contribuint a una vida més fàcil, posant a disposició de la ciutadania a través de les seves oficines solucions de paqueteria, eines digitals i suport en zones rurals amb els seus carters. La falta d’oportunitats laborals i de serveis bàsics són algunes de les queixes més repetides pels que han d’abandonar, sense voler-ho, el mitjà rural. A aquesta situació s’hi sumen les deficiències en transport o telecomunicacions.

Correos ofereix un canal per vendre online els productes locals i, al mateix temps, la millor xarxa de distribució per fer-los arribar a qualsevol lloc d’Espanya en 48/72 hores. Una bona solució logística per als productors locals, creant el seu propi marketplace, la plataforma Correos Market.

Es tracta d’un autèntic manifest de la diversificació de la companyia logística, amb 54 centres repartits per tot el territori amb la capacitat de gestionar 12.000 paquets cada hora i amb la flota més gran per arribar arreu, inclosa la quantitat més gran de vehicles en l’anomenada última milla. "Portem el que portes dins" és el lema d’un procés constant, en què destaca el suport que s’ofereix a les pimes amb un procés logístic complet, que inclou la comercialització, l’emmagatzematge i la xarxa més gran de distribució del nostre país. I el més senzill, amb una app pots agilitzar els enviaments, conèixer el seu estat, enviar burofax, sol·licitar cita prèvia a les oficines, rebre avisos i modificar dates i llocs de lliurament.

El paper dels carters de Correos en les zones rural és cabdal

Correos també està desenvolupant en l’àmbit rural iniciatives que tenen com a objectiu lluitar contra l’exclusió financera. També s’estan instal·lant 1.500 caixers en diferents ubicacions: 1.200 en diferents oficines de Correos en tot el territori nacional i el 300 restants en diverses localitats. Amb aquest nou desplegament, s’amplia significativament el projecte que Correos va iniciar al mes de març, consistent en la instal·lació dels primers 109 caixers, 20 dels quals pertanyen a localitats molt petites, elegides en col·laboració amb el Comissionat per al Repte Demogràfic, per tal que els habitants d’aquests municipis tinguin accés a diners en efectiu.

stats