Contingut patrocinat
Especials 11/11/2022

JYSK renova la seva botiga a Platja d'Aro

Dijous 10 de novembre JYSK reobre la seva botiga al carrer de Santiago Rusiñol, 3, de Platja d'Aro. Aquesta reobertura forma part de l'objectiu del gegant danès de renovar tots els seus establiments amb el nou concepte de botiga 3.0 els pròxims tres anys.

Redacció
2 min
Una imatge promocional dels productes de JYSK

La companyia, que ha aconseguit generar al voltant de 1.000 llocs de treball, ha esdevingut un referent empresarial en plena expansió i un gran ocupador en creixement. Això és resultat del seu ambiciós objectiu de comptar un dia amb 300 establiments a Espanya i 80 a Portugal, on el pròxim any fiscal s'inclou la reobertura de botigues ja existents per fer-les més atractives per als seus clients.

“A JYSK ens trobem, actualment, en un moment de màxima acceleració. El nostre concepte de botiga 3.0 està tenint una gran acceptació i estem segurs que aquesta reobertura tindrà una acollida fantàstica per part dels nostres clients”, explica Carlos Haba, country manager de JYSK a Espanya i Portugal.

L'empresa té, a més, moltes novetats, com les noves i atractives col·leccions d'articles (noves gammes de matalassos a preus molt competitius, roba de llit, decoració, etc.). A més, el seu objectiu és també oferir la millor experiència de compra als seus clients quant a omnicanalitat.

Per fer front a aquest repte de renovació del parc complet de botigues al concepte 3.0, JYSK durà a terme una inversió de 250.000 euros per botiga. A més, invertirà més de 6 milions d'euros en nous establiments en l'any fiscal pertanyent al 2022. D'aquesta manera, pretén contribuir a generar ocupació i riquesa a Espanya i ser la millor proposta en articles per al descans i la llar.

En aquesta reobertura es respira una estètica danesa i una marcada línia nòrdica d'acord amb les tendències i la filosofia hygge. Si una cosa té clara JYSK és que no vol perdre la seva essència escandinava, alhora que ofereix preus altament competitius. Els clients poden comprar, a més dels establiments físics de la firma, a la seva botiga online, JYSK.es.

stats