Música
Especials 08/07/2011

L'Acampada Jove 2011 celebra els 25 anys d'Els Pets i Lax'n'Busto

Els dos grups repassaran algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria del 14 al 16 de juliol a Montblanc

Acn
1 min

BarcelonaL'Acampada Jove ha volgut sumar-se a l'aniversari d'Els Pets i Lax'n'Busto. Gómez del Moral ha explicat que "des del festival sempre hem volgut combinar els grups emergents amb les propostes consolidades i enguany tindrem dos convidats de luxe que serviran per retre un petit homenatge als 25 anys de rock fet en la nostra llengua".

Aquesta serà la desena edició en què Els Pets hi participen. Després del seu disc Fràgil i de la gira Els Pets fan més Teatre, ara presenten la seva gira d'estiu, on recuperen algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva història. Per la seva banda, Lax'n'busto tocarà per 7a vegada en el festival. També hi participaran La Pegatina, Bongo Botrako, La Gossa Sorda, Dr Ring Ding, Strombers, Brams, Dept., Dr. Calypso o Miquel del Roig.

L'Acampada Jove 2011 és un festival políticomusical que se celebra per tercera vegada consecutiva a Montblanc. Anteriorment s'havia celebrat a Sant Celoni (2005-2008) i Arbúcies (1996-2004).

stats