Contingut patrocinat
Especials 31/01/2024

A Mercadoria, el famós outlet de vaixella a pes, inaugura nou magatzem a l'Hospitalet de Llobregat

“L’outlet d’opcions infinites i el millor preu de tot Catalunya”

Redacció
2 min
A Mercadoria inaugura una segona botiga a Catalunya, situada a l'Hospitalet de Llobregat

El 23 de juny del 2023, A Mercadoria inaugurava la primera botiga de Catalunya de vaixella a pes. Després de la gran rebuda que està obtenint la marca a la botiga de Polinyà, ha decidit expandir-se i acostar-se més a la capital per donar un nou servei als clients i així arribar a la gent que no tenia possibilitat de desplaçar-s'hi.

El lloc triat per la marca és l’Hospitalet de Llobregat, concretament al carrer Miguel Hernández, 92. La gran botiga estarà oberta en horari comercial de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. 

La inauguració es va fer dissabte passat, però per celebrar la primera setmana de vida aquest dissabte 3 de febrer regalen una magnífica tassa per a compres a partir de 20 €, fins a la fi d’existències.

Per a qui no conegui el funcionament d'A Mercadoria, és ben fàcil: “Agafes un carro o cistell, l’omples i després a caixa el pesem”. Així ho explica la marca. 

Plats, enciameres, safates, bols… tots aquests articles es podran trobar a pes a la botiga de l’Hospitalet. Les tasses, gerres, jardineres, gerros, cristalleria, coberteries i col·leccions pròpies de la marca tenen un preu establert i fix, però ben econòmic, perquè es poden trobar articles des d’1,50 € la unitat. 

A l'outlet de vaixella a pes trobaràs tota mena de productes de ceràmica per vestir la teva taula

El preu es calcula segons el pes, per la qual cosa una vaixella de tres peces per a sis persones es pot trobar per menys de 30 €. Tots els articles són fabricats per grans marques internacionals, per la qual cosa adquirir els productes en aquest outlet suposa un estalvi de fins al 80% respecte al preu original. 

A Mercadoria ja s’ha convertit en el principal proveïdor de la restauració a les ciutats on és present. Els seus preus low cost, juntament amb la gran qualitat que ofereixen, permet la renovació total de vaixelles per a aquesta mena d’establiments sense haver-hi de destinar un gran pressupost. 

Aquestes atractives ofertes també estan disponibles per a particulars: renovar el parament de la llar o lluir taules de disseny i amb aspecte modern per un preu reduït ja és possible gràcies a A Mercadoria. 

A Mercadoria reuneix els millors productes de ceràmica. A més, malgrat la qualitat excel·lent dels productes, els dissenys atractius i totalment de tendència, els preus són els més competitius i sense rival al mercat. 

Com a novetat, a la botiga del carrer Miguel Hernández, 92 (Hospitalet de Llobregat), han incorporat un racó de cistelleria, llums, catifes i una selecció d’articles d’espart i fusta, tot d’acord amb el model de slowdeco

Està previst que cada 15 o 20 dies hi portin, com és habitual, noves mercaderies, amb la particularitat que cada nova remesa pugui aportar productes diferents dels anteriors. L’arribada de mercaderia la publiquen a les seves xarxes socials @amercadoria_outlet, on també mostren combinacions i idees per vestir la taula.

Amb aquest nou magatzem, la marca es posiciona amb dos emplaçaments a l'àrea de Barcelona i amb 16 punts de venda a tota la Península, cosa que la converteix en l’outlet de venda a pes de referència a tot l'Estat.

stats