El Nadal als Mercats Municipals de Barcelona, ple d’activitats

Se celebraran 100 concerts sorpresa de petit format en una cinquantena de llocs de la ciutat, a banda d’activitats familiars de dansa, titelles, teatre o espectacles visuals

Olga Vallejo
2 min
El Nadal als Mercats Municipals  de Barcelona, ple d’activitats

Possiblement hi ha hagut qui, gràcies al confinament, la desescalada o els tancaments perimetrals, ha descobert les bondats del comerç de proximitat i la importància dels mercats municipals. Els mercats són una peça clau per acollir l’activitat comercial i un element imprescindible per a la vida del barri, des d’un punt de vista social i com a proveïdors d’alimentació saludable. Els millors productes de temporada, frescos, de proximitat, saludables i de qualitat, els podem trobar a la quarantena de mercats municipals que hi ha distribuïts per tots els barris de la ciutat. Són 39 mercats d’alimentació i 4 d’especials no alimentaris, on pots anar de dilluns a dissabte per mirar, preguntar i deixar-te assessorar pel paradista, amb la tranquil·litat que es prenen totes les mesures especials per a la contenció del covid-19.

A més, arran del coronavirus, els mercats han adaptat i reforçat el seu servei de compra en línia, que permet fer les comandes a través de l’ordinador sense haver de desplaçar-se fins al mercat. També tenen servei de repartiment a domicili -la clientela fa la comanda a les seves parades habituals o a un número centralitzat del mercat i se li fa arribar la compra a casa-, i el servei de consigna per dipositar la compra a resguard fins al moment d’emportar-se-la.

Nadal als mercats

Com es podia esperar, als Mercats de Barcelona se celebra el Nadal amb actes i activitats de tota mena i per a tots els públics. Es faran 100 concerts sorpresa de petit format en una cinquantena d’emplaçaments de la ciutat, com mercats i eixos comercials, i activitats familiars de dansa, titelles, teatres, concerts i espectacles visuals. Podrem conèixer receptes nadalenques, trucs i consells per cuinar-les de la mà de paradistes que respondran a les nostres preguntes a través de les xarxes socials dels Mercats de Barcelona. Si comprem als mercats i comerços de proximitat rebrem els “Rasca de Nadal del comerç de Barcelona”, i si tenim sort ens pot tocar una de les targetes regal amb un munt de premis.

Per saber-ne més, consulteu la pàgina web Mercatsbcn.cat.

stats