Natació Sincronitzada
Especials 27/07/2013

Les nedadores catalanes lideren la medalla de plata en l'exercici de 'combo'

Set nedadores catalanes, a més de la mallorquina Marga Crespí, han participat en l'equip de 'combo' que s'ha penjat la medalla de plata per darrera de Rússia. Ucraïna ha completat el podi

Martí Molina
1 min

BarcelonaL'equip espanyol de natació sincronitzada ha tancat el Mundial de Natació aconseguint la setena medalla, aquest cop de plata, en la modalitat de 'combo'. Les 'sirenes', formades principalment per nedadores catalanes, han pujat al segon graó del podi només superades per Rússia. El tercer lloc ha estat per Ucraïna.

Set nedadores catalanes han liderat l'equip: Ona Carbonell, Clara Basiana, Paula Klamburg, Sara Levi, Meritxell Mas, Laia Pons i Cristina Salvador; a més de la mallorquina Marga Crespí. Totes elles a més d'Alba Cabello i Thais Henríquez han ballat al ritme d'Elvis Presley. Un homenatge al rei del rock'n'roll que ha encisat els més de 8.700 espectadors que gairebé omplien el Palau Sant Jordi.

L'equip estatal ha millorat notablement respecte a la ronda prèvia i ha sumat 94,620 punts, cinc dècimes més que en la rutina prèvia. L'or se l'ha endut el 'combo' rus, amb una puntuació de 97,060 punts. Mentre que les nedadores ucraïneses n'han sumat 93,350.

L'absència de la Xina, que no ha participat en cap de les proves per equips, ha beneficiat el combinat espanyol, que ha pogut pujar un graó més al podi. Tanmateix, la final de 'combo' ha destacat per la xiulada del públic als jutges, que han criticat les notes que han posat als diferents equips de sincronitzada. En especial al Canadà i Grècia (que han obtingut 8 dècimes menys respecte la prèvia).

stats