Contingut patrocinat
Especials 20/06/2023

Neix Sabadell Digital, atracció de talent tecnològic per ser referent en el sector financer

Banc Sabadell posa en marxa la nova filial que integra tot el seu negoci digital

Redacció
2 min
Acte de presentació de Sabadell Digital.

Banc Sabadell ha creat la marca tecnològica Sabadell Digital, que neix amb el propòsit d'impulsar la transformació del grup proporcionant les millors solucions integrals, tecnològiques i innovadores.

S'hi aglutina el talent i les fortaleses d'Innocells i SABIS amb l'objectiu de potenciar encara més les capacitats digitals de l'entitat. Al capdavant d'aquest projecte hi ha Marc Armengol, director general i director d'Operacions i Tecnologia de Banc Sabadell, a qui reportarà Francesc Huguet, director general de Sabadell Digital.

Sabadell Digital compta amb el millor talent humà en matèria digital i tecnològica, amb persones amb coneixements sòlids en tecnologies digitals, desenvolupament d'aplicacions mòbils, intel·ligència artificial, ciberseguretat i analítica de dades.

Durant la presentació de la marca, el conseller delegat de Banc Sabadell, César González-Bueno, va relatar el “salt impressionant” que el grup ha fet en tecnologia, alhora que va assegurar que amb Sabadell Digital “l'organització podrà seguir avançant per adaptar-se ràpidament als canvis que s'aproximen al mercat”.

Per la seva part, Marc Armengol, com a màxim responsable del projecte, va afegir: "Estem davant un canvi de paradigma, i aquesta etapa farà possible respondre amb la màxima agilitat als reptes que haurem d'afrontar". En el mateix acte, el director general i director de Banca Particulars de Banc Sabadell, Jorge Rodríguez Maroto, va assegurar que Sabadell Digital permetrà oferir als clients “un canal en línia amb el mateix nivell de servei i qualitat que es troben actualment a la xarxa”.

Sabadell Digital participa en una sèrie de projectes que aniran veient la llum durant els pròxims mesos i que posicionaran la marca com a referència tecnològica i de gran prestigi en el sector financer.

L'evolució de la tecnologia ha canviat la manera com les persones interactuen amb els serveis financers. Els clients esperen tenir accés a serveis financers en línia i mòbils, i que aquests serveis siguin ràpids, segurs i adaptats a les seves necessitats. La banca digital, els pagaments electrònics o les criptomonedes guanyen popularitat, i s'espera que continuïn creixent en el futur.

Per això, Banc Sabadell vol adaptar-se a aquestes noves demandes dels seus clients i centrar-se en el desenvolupament i la millora de solucions digitals, per seguir competint en aquest mercat cada vegada més digital.

Ves al vídeo
stats