NEXORESIDENCIAS.COM
Especials 13/06/2019

Nexo Residencias obrirà aquest estiu a Barcelona, per al curs 2019-2020, dos allotjaments per a estudiants

Les residències Garbí i Aleu tenen l’objectiu d’aportar una experiència vital enriquidora als residents

Judit Monclús
4 min
Nexo Residencias obrirà aquest estiu, per al curs 2019-2020, dos allotjaments per a estudiants a Barcelona Les residències Garbí i Aleu tenen l’objectiu d’aportar una experiència vital enriquidora als residents

Barcelona és un destí ideal per fer-hi negocis, turisme i també per ampliar coneixements. Joves del territori i de més enllà de les nostres fronteres trien la capital catalana per desenvolupar-hi els seus estudis. Si bé les seves universitats són un referent i destaquen en el marc europeu i mundial, també ho són les opcions d’allotjament que la ciutat ofereix a aquests estudiants. És el cas de Nexo Residencias, que ofereix espais on aquests joves puguin sentir-se com a casa tot i trobar-s’hi lluny. En aquests allotjaments hi preval l’experiència de vida com un valor diferencial i en destaca la qualitat i la calidesa humana i professional de les persones que ho fan possible.

Qualitat, independència i seguretat

Ser i oferir un espai de connexió adaptat a les exigències i necessitats dels estudiants, crear una comunitat on créixer com a persona i aprendre del dia a dia són alguns dels objectius que Nexo Residencias es planteja en obrir els seus allotjaments. Actualment, en té tres a Madrid -Residencia Universitaria Galdós, Residencia de Estudiantes Claraval i CMU El Faro- i un quart a Alcalá de Henares -Residencia Universitaria Lope de Vega-. Ara arriba a Barcelona amb dos projectes més: la Residència d’Estudiants Garbí, ubicada al costat de l’estació de Sants, i la Residència Universitària Aleu -amb el suport de la Universitat de Barcelona i situada al seu Campus Sud-, que s’inauguraran el curs 2019-2020. En tots dos casos, segueixen amb la premissa que la ubicació de les residències sempre es troba a un pas de les principals universitats i escoles, ja que Nexo Residencias entén aquesta situació com a sinònim de qualitat de vida. Cada edifici és únic i cada estudiant que passa per les seves habitacions i cada record que crea al voltant de la seva experiència, també.

Una de les habitacions de la residència Garbí / NEXO RESIDENCIAS

Nexo Residencias busca l’equilibri entre les exigències de les famílies i les necessitats dels estudiants. Per aquest motiu, als seus edificis hi ha personal disponible les 24 hores del dia i càmeres de vigilància, però sense horaris ni normes de protocol. La qualitat dels serveis i de les instal·lacions -habitacions moblades i amb bany privat, gimnàs, sala de lectura, sala insonoritzada per a música, pel·lícules i sèries- es combina amb l’atenció al detall en el disseny tant en els espais interiors com exteriors. A més, en tots els allotjaments s’hi combinen espais d’estudi i de generació d’idees -sales d’estudi, 'coworking' i suport a iniciatives emprenedores- amb espais esportius i recreatius. Tots els serveis, de la mateixa manera que la llum, l’aigua, el gas i la wifi d’alta qualitat i velocitat, estan inclosos en el preu. Les famílies que ho desitgin poden realitzar una petició de visita als pisos pilot i la sol·licitud d’admissió a través de la web www.nexoresidencias.com.

Sala de lectura a la residència Aleu / NEXO RESIDENCIAS

Equilibri vida-descans-estudi

Les sales d’estudi i els espais de treball de Nexo Residencias estan condicionats per afavorir l’ambient adequat que es crea quan hi conviuen estudiants que comparteixen rutines. A més, a través d’acords amb universitats estrangeres, els allotjaments motiven un ambient internacional i divers, que propicia l’intercanvi d’idees i d’experiències. Alhora, facilita que hi hagi activitats d’intercanvi cultural, tàndems d’idiomes i més riquesa en les interaccions, que, a la vegada, proporcionen la creació d’una xarxa de contactes en tots els àmbits que converteixen la residència en una plataforma d’accés al món professional.

Cafeteria a la residència Aleu / NEXO RESIDENCIAS

Més enllà de l’allotjament, a Nexo Residencias s’organitza el Pla Go, una sèrie d’activitats destinada a cobrir i a cultivar les inquietuds de cada resident. Hi tenen cabuda des de sortides culturals i xerrades fins a concerts o curses solidàries, ja que els pilars de l’organització d’aquestes activitats són el desenvolupament personal i professional, la cultura, la solidaritat, l’esport i la salut, i la sostenibilitat i el medi ambient. A més, incidint en el paper que la gastronomia té en la integració, també s’ofereixen xerrades amb nutricionistes, cursos de cuina i àpats temàtics amb què celebrar les diferents procedències dels estudiants residents. I és que Nexo Residencias, a més d’oferir un ambient de llar i comoditat per a tots els joves que decideixen viure-hi durant la seva vida universitària -segurament la millor època de la vida d’estudiant-, també proporciona oportunitats per establir connexions i fer amistats per a tota la vida en un ambient saludable, inclusiu, proper i de qualitat.

stats