ONZE DE SETEMBRE
Especials 27/08/2012

Pasqual Maragall cridarà a participar a la manifestació independentista de la Diada

L'expresident de la Generalitat participarà en un vídeo promocional de la marxa junt amb altres personalitats, com Joan Rigol i Ernest Benach

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall participarà aquest dimarts en la gravació d'un vídeo promocional de la manifestació de la Diada de l'Assemblea Nacional Catalana i, com altres polítics i personalitats, cridarà a assistir a la concentració sobiranista de l'Onze de Setembre. D'aquesta manera, Maragall fa un pas més en la seva evolució ideològica, després que fa un any defensés que "hauríem d'haver estat la República Catalana" que defensava Francesc Macià. Tot i això, l'expresident també va reivindicar la setmana passada una "hispanitat entesa de manera oberta".

Juntament amb Maragall, també participaran en el vídeo promocional, que dirigirà el realitzador Lluís Danés, els expresidents del Parlament Joan Rigol i Ernest Benach; l'expresident d'ERC Jordi Carbonell; els periodistes Jordi Basté i Rita Marzoa; el cantautor Lluís Llach, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals; els filòsofs Josep Maria Terricabras i Xavier Rubert de Ventós; l'actor Francesc Colomer i les actius Montserrat Carulla, Sílvia Bel i Txe Arana; el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet; els directors Oriol Broggi i Joel Joan; els músics Gerard Quintana i Joan Reig; el catedràtic Ferran Requejo, i la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, segons ha informat la mateixa ANC. La gravació tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Verges.

stats