ESQUÍ ALPÍ

Masella, esquí de dia i de nit

L’estació té canons de neu de nova generació i manté el lema de “la temporada més llarga dels Pirineus”

G. Castanyer
1 min
Masella, esquí de dia i de nit

Situada al vessant nord de la muntanya de la Tosa, l’estació d’esquí de Masella és un privilegiat balcó de l’assolellada vall de la Cerdanya. Masella té la particularitat d’estar enmig d’un espès bosc de pins amb el 90% de les pistes orientades cap al nord, aspectes que afavoreixen una bona conservació de la neu i que permeten als esquiadors gaudir d’una de les temporades més llargues dels Pirineus. A Masella, amb 74 quilòmetres esquiables, hi ha un ampli ventall de pistes per a tots els nivells. L’estació té el més gran desnivell esquiable del Pirineu Oriental, amb 935 metres de baixada ininterrompuda des del cim de la Tosa (situat a 2.535 metres) fins al Pla de Masella (a 1.600 metres).

Masella, esquí de dia i de nit

A Masella es pot gaudir de l’esquí nocturn gràcies a la xarxa de llums que il·luminen 13 pistes principals de les cotes baixes i mitjanes del domini esquiable. Amb aquesta aposta Masella és la estació pirinenca que ofereix més quilòmetres esquiables de nit. Complementari a l’esquí nocturn hi ha l’oferta de l’Après-ski, a peu de pista, i una oferta àmplia de gastronomia d’alta muntanya en el restaurant del Pla de Masella.

L’estació ofereix mig any d’esquí ininterromput. L’obertura de la temporada 2018-19 va ser el dia 1 de novembre, amb la qual cosa va ser la primera estació dels Pirineus, i la previsió de tancament és per a finals d’abril o primers de maig, dates que avalen el leitmotiv “Masella, la temporada més llarga dels Pirineus “.

stats