Contingut patrocinat
Especials 22/10/2022

Plats preparats saludables i amb un envàs més sostenible

Ametller Origen ha substituït el packaging de la categoria de plats preparats i peix i carn envasada per uns envasos sostenibles, amb el qual s’elimina un 80% el plàstic d’un sol ús

Redacció
2 min
Amb els envasos sostenibles s’elimina un 80% el plàstic d’un sol ús

Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, fa un pas més en la seva estratègia de sostenibilitat i elimina els envasos de plàstics d’un sol ús dels seu lineal. La companyia ha substituït els envasos de la seva línia de plats preparats i peix i carn envasada per un nou envàs sostenible. 

Es tracta d’un nou sistema de packaging reciclable, amb el qual s’elimina un 80% el plàstic d’un sol ús. El nou envàs està elaborat amb cartró reciclat i un film de plàstic que es troba adherit mitjançant un procés de calor per protegir i aïllar l’aliment. En aquest cas, el consumidor només ha de separar el cartró i el film de plàstic per dipositar el cartró al contenidor de reciclatge corresponent.

Amb aquest canvi d’envàs, Ametller Origen elimina més de 50 tones de plàstic d’un sol ús a l’any, corresponents a prop de dos milions d’envasos. 

Receptes per consumir al moment

La companyia ofereix cada dia més de trenta varietats de receptes preparades per consumir al moment com, per exemple, bacallà a la catalana, pollastre amb verdures i arròs, salmó amb cuscús... Són una opció fàcil per als qui no tenen temps de cuinar i poden menjar així de manera saludable i saborosa. A més, també ofereix plats únics complets, que compleixen les recomanacions dels experts sobre la quantitat de verdures i hortalisses (50%), aliments proteics (25%) i farinacis (25%) que s’ha de consumir en cada àpat.

“Amb aquest nou ecodisseny de l’envàs de plats preparats aconseguim reduir el nostre impacte en el medi ambient, oferint un producte de qualitat amb les màximes garanties i ara més sostenible”, afirma el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller. 

Aquest nou envàs es pot posar al microones per escalfar.

Propostes setmanals de menús saludables 

Una alimentació saludable es basa en el que mengem i en el com ho fem: com comprem, manipulem, conservem i cuinem. La manca de temps no ha de ser excusa per no seguir una dieta equilibrada.

L’equip de nutricionistes d’Ametller Origen elabora setmanalment una proposta de menú, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), amb fruita i verdura de temporada. Es recomana que prenguis 3 peces de fruita i entre 1 i 3 vegades làctics al dia. Gaudeix i cuida’t menjant!

https://corp.ametllerorigen.com/ca/menu-setmanal/

  1. El nou envàs Hallopack està elaborat amb cartró reciclat i un film de plàstic que aïlla l’aliment.
  2. Per consumir el plat, retira el film de plàstic i escalfa-ho al microones.
  3. Separa el cartró i el paper film. Aquest envàs conté un 80% de plàstic menys que l’anterior.
  4. Diposita el cartró en el contenidor de reciclatge corresponent. vvv
stats