Contingut patrocinat

A les portes del tan desitjat binomi vacances i viatges

S’acosta l’estiu i arriba el moment de decidir la destinació de les pròximes vacances, segurament les més llargues de l’any

Redacció
5 min
Viatge a Alsàcia i la Selva Negra, un recorregut per ciutats com Estrasburg, Friburg i Baden Baden.

Confiar en una agència de viatges és clau per poder aprofitar al màxim aquests dies de descans, però també de descoberta. Viatjar és la millor manera d’ampliar horitzons, obrir les mires, aprendre i créixer a més a més d’aprofitar per desconnectar i descansar.

L’agència de viatges Eurovacances us proposa poder arribar a tots aquests objectius gràcies a la manera que tenen de treballar les diferents destinacions. Amb guia des de Barcelona, amb un programa complet de visites i activitats, amb tots els àpats inclosos a restaurants i hotels seleccionats amb cura, tots els seus viatges tenen el propòsit de satisfer les vostres necessitats durant les vacances.

A Bolívia hi trobareu una de les vint-i-cinc meravelles naturals del món.

El món és molt gran i de destinacions n’hi ha moltes, tantes com estils de vida i personalitats diferents. Això fa que el seu catàleg inclogui propostes més o menys agosarades o llunyanes. 

Per a tots aquells que busquen una escapada curta i propera, Viatges Eurovacances us proposa cinc destinacions europees per aquest estiu. 

Proposen un viatge a l'Úmbria, on durant cinc dies ens deixarem seduir per petites poblacions com Castiglione del lago, Spello, Valnerina o Castelluccio de Nurcia. D’entrada aquests noms potser no ens diuen res, però un cop allà, el seu encant ho serà tot. Si seguim en la mateixa línia, ens trobem la següent proposta a Alsàcia i la Selva Negra; un recorregut per ciutats com Estrasburg, Friburg i Baden-Baden, que aquest cop segur que ens sonen una mica més i podem afirmar que no ens defraudaran. 

A l'Úmbria et seduiran petites poblacions com Castiglione del lago, Spello, Valnerina o Castelluccio de Nurcia.

La tercera proposta és un viatge de deu dies a Albània i Macedònia; un país emergent a nivell turístic amb un ric patrimoni de la humanitat i uns paisatges espectaculars sobre l’Adriàtic. 

Les darreres dues propostes tenen un altre caire. Us parlem de dues destinacions, Croàcia i Noruega, que volen que descobriu des del mar. Ara bé, d’una manera completament diferent. A Croàcia descobrirem la bellesa de la costa dàlmata a bord d’un veler en exclusiva pel grup d’Eurovacances; ens banyarem a les seves aigües turqueses, ens relaxarem a coberta gaudint del sol i a la tarda visitarem poblacions de pescadors com Hvar i Korcula; set dies de navegació des de Trogir, que acabaran amb la descoberta de la imponent ciutat de Dubrovnik. 

A Noruega contemplarem els espectaculars fiords de la costa i en coneixerem la capital, Oslo.

A Noruega la proposta canvia: la navegació serà en aigües bastant més fredes, el vaixell serà el Nordnorge al mes de juny i el Nordkapp al mes d’agost, tots dos de la prestigiosa companyia noruega Hurtigruten i oberta a altres viatgers. En aquest viatge contemplarem els espectaculars fiords de la costa noruega, coneixerem la seva capital, Oslo, i acabarem el viatge passejant per l’encantador barri de Bryggen a Bergen gaudint dels dies sense fi gràcies al sol de mitjanit. 

L’extens continent americà ens ofereix infinites possibilitats. Aquest estiu, però, aquesta agència amb oficina a Barcelona, Granollers i Girona, se centra en Amèrica Central i Amèrica del Sud. 

Brasil, un complet viatge de setze dies que inclou gran part de la bellesa que ofereix el país: les magnífiques ciutats de Rio de Janeiro i Salvador de Bahia, les espectaculars cascades d’Iguaçu, la biodiversitat que trobem al Pantanal i l’extraordinària i única bellesa dels Lençois Maranheses.

Panamà, una escapada al paradís tropical on conèixer el famós estret.

Panamà, una escapada al paradís tropical on conèixer el famós estret, l’únic que comunica l’oceà atlàntic amb el pacífic, que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Visitarem la seva capital, passejarem pel centre colonial de Portobelo, descobrirem el bosc tropical del Valle de Antón i navegarem en catamarà per les cristal·lines aigües de l’arxipèlag de San Blas.

Pura vida, així és com se saluden els costa-riquenys al seu país. 

A Costa Rica els boscos, les muntanyes, els volcans i les platges es podrien definir també amb aquestes dues paraules, on fauna i flora en són els protagonistes. Si us agrada la natura, és el vostre viatge.

Guatemala, un passeig per la història maia. Tikal, Quiriguá i Copán a Hondures, ens obriran la porta a la descoberta d’aquesta civilització, i ciutats com Chichicastenango i les que rodegen l’impressionant llac d’Atitlan com Santa Catarina Palopó i San Juan la Laguna ens retornaran al passat. 

Guatemala, un passeig per la història maia.

I si el que busqueu és una destinació que us sorprengui, a Bolívia hi trobareu una de les vint-i-cinc meravelles naturals del món, el salar d’Uyuni considerat el lloc amb l’efecte mirall més gran del món gràcies als seus 12.000 km² en què podreu descobrir ciutats patrimoni de la Unesco com Sucre i Potosí.

Una altra possibilitat seria endinsar-nos al sud-est asiàtic. Viatges Eurovacances us hi proposa tres destinacions aquest estiu. D’una banda, trobareu un viatge a Malàisia i Borneo, on hi ha la biodiversitat més gran del món, amb 15.000 espècies de plantes, 3.000 d’arbres, 420 d'aus i 221 de mamífers. I de l’altre, dues destinacions properes en el mapa però ben diferents. 

Malàisia és un dels destins on hi ha la major biodiversitat del món.

Una és Myanmar, l’antiga Birmània, amb ciutats tan monumentals com Bagan; imprescindible pujar a una de les mil pagodes de la ciutat per contemplar la posta de sol, navegar les aigües del llac Inle, deixar-nos enlluernar per la pagoda daurada de Mandalay i sentir-nos acollits pel somriure de la seva població. 

L’altra proposta ens porta al Vietnam on història, paisatge i gastronomia van de bracet. Passegeu per la cosmopolita ciutat de Hanoi, descobriu la cruenta història de la guerra que va tenir el país dividit i en conflicte durant vint anys a Ho Chi Minh, contempleu la riquesa del delta del Mekong i deixeu-vos seduir per les panoràmiques en un creuer a la badia de Halong; i tot això degustant plats tradicionals d’influències xineses i franceses. 

Viatja al Vietnam, on història, paisatge i gastronomia van de bracet.

No deixeu passar un dia més sense definir quines seran les vacances d’aquest any i comenceu-les a gaudir. 

Si voleu saber més detalls dels viatges d’Eurovacances us podeu apuntar a la seva newsletter per estar al dia de les novetats, consultar tota la programació al web www.viatgeseurovacances.net o bé adreçar-vos a qualsevol de les seves tres oficines.

stats