Microsites Renfe 30/08/2017

Escapa't amb Renfe Viajes

Hi trobaràs ofertes exclusives de serveis turístics a preus mínims

Olga Vallejo
4 min
Sevilla és un dels destins per fer una escapada amb Renfe Viajes / GETTY

Renfe ofereix Renfe Viajes (viajes.renfe.com), un nova línia de serveis de viatges a un dels mercats més actius d’internet com són el transport i el turisme. A més de vendre trajectes en tren, oferta viatges complets aportant un nou valor al seu portal i al programa de fidelització. L’empresa comercialitza hotels, cotxes i serveis complementaris d’oci i turisme, garantint un preu mínim.

Des de 2016 els clients disposen de noves opcions de viatge adaptades a la seva cerca. Si estàs registrat al programa +Renfe acumules punts amb les compres i contractacions de serveis, que pots bescanviar per productes Renfe Viajes i amb els 'partners' associats (Booking, MuchoViaje, CarTrawler i Viajes Reina). Amb tots els productes ofereixen preu mínim, atenció i pàgines d’informació en castellà i anglès, servei d’atenció per urgències i ofertes exclusives per clients de Renfe.

Més que trens

Per triar el combinat de viatge i allotjament que sigui més convenient només cal escollir destinació i dates. A totes les ciutats on arriben els trens d’alta velocitat oferten “escapades” que també inclouen activitats en funció de les propostes més interessants de la temporada (museus, teatres, musicals, parcs temàtics, visites nocturnes, rutes per la costa, bitllets d’autobús turístic, recorreguts explicats a peu per la ciutat, reserves per menjar, pujar al telefèric i moltes més opcions d’oci associades al viatge). Existeix la possibilitat de reservar només hotel, amb més de 800.000 opcions, filtrant les preferències en funció del pressupost, el tipus d’allotjament, el serveis que inclouen, la cadena d’hotels o punts d’interès, a més de l’opinió d’altres usuaris. L’última novetat és Transfer, el servei flexible, viable i còmode, que ofereix cotxe amb conductor que recull i porta el client al seu tren a les principals ciutats espanyoles. Es pot optar per trasllats de baix cost o luxosos adaptant-se a les necessitats de l’usuari. Pels grups de més de 9 persones Renfe Viajes organitza l’experiència, només s’han de deixar dades de contacte, les dates i el que es vole fer, i l’empresa es comunica amb els clients.

Descobreix Catalunya

Les escapades que oferta Renfe Viajes a Catalunya són Tarragona, Lleida i Barcelona. El preu inclou el viatge en tren, l’hotel i activitats. Per Tarragona proposen el Museu d’Art Modern que mostra patrimoni artístic modern i contemporani a l’àmbit català, a més d’exposicions temporals. A Lleida es visita el Museu d’automoció Roda Roda que compta amb una extensa col·lecció de cotxes, motocicletes, motors i reproduccions a escala, fent un viatge pel món de la indústria de l’automòbil a través de la història. En el cas de Barcelona hi ha l’opció de fer-se una escapada a mida afegint-hi el que més convingui: Bus turístic; Barcelona Highlight amb un recorregut panoràmic pel Passeig de Gràcia i els seus edificis més emblemàtics; un 'tour' guiat per la Sagrada Família; visita a la Casa Batlló; Barcelona artística per conèixer tresors modernistes, o convertir-te en comensal espectador a l’Òpera Samfaina, el nou espai gastronòmic i cultural del Liceu creat per l’artista visual Franc Aleu en col·laboració amb els germans Roca.

Aposta de futur

Amb Renfe Viajes la companyia fa una aposta estratègica de servei i digitalització, a més de potenciar el negoci en línia des de renfe.com, líder al sector del transport que distribueix el 46% dels bitlles després d’un creixement constant els darrers anys. Per facilitar que la compra sigui més àgil han renovat el disseny del portal adaptant-lo a qualsevol dispositiu, a més de diverses versions de l’aplicació Renfe Ticket disponible per iOs i Android. L’assistent virtual del portal facilita la gestió amb conversor de monedes i traductor automàtic.

'PARTNERS' DE RENFE VIAJES

Els serveis de tren i hotel (trenmashotel.renfe.com) els gestiona el portal líder en reserva de viatges 'online' MuchoViaje; els d’hotel (més informació a hoteles.renfe.com) amb Booking.com en col·laboració amb MuchoViaje. Booking neix com a 'start-up' holandesa el 1996 i s’ha convertit en una de les empreses de comerç electrònic de viatges més grans de tot el món. Connecten els viatges amb l’oferta més àmplia d’allotjaments en hotels, apartaments, cases, 'resorts' de luxe, 'bed & breakfasts', iglús o cases als arbres. L’oci ve de la mà de Viajes Reina (més informació a ocio.renfe.com), que té 20 anys d’experiència com agència al món del turisme. I la plataforma tecnològica CarTrawler facilita les reserves de lloguer de cotxes (més informació a coches.renfe.com).

CIUTATS AVE

La Xarxa de Ciutats AVE és l’associació de destinacions turístiques d’Espanya connectades per l’Alta Velocitat: Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Ciutat Real, Calatayud, Córdoba, Cuenca, Lleó, Lleida, Madrid, Màlaga, Ourense, Palència, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villena, Zamora, Saragossa i Puertollano. L’objectiu és promocionar les ciutats que la integren amb una estratègia comuna.

stats