Especials 20/10/2021

La Roca Village: un espai únic on gaudir d’un dia de moda i gastronomia a l’aire lliure

Amb un ‘village’ renovat i l’aposta per oferir una experiència única i innovadora als seus visitants, la destinació de compres s’ha consolidat com una de les destinacions de tardor preferides

3 min
La Roca Village, un esplèndid escenari per anar de compres

Des de fa 23 anys, són moltes les famílies que s’acosten a La Roca Village i decideixen capbussar-se durant un dia dins l’essència mediterrània que desprenen els carrers d’aquesta destinació de compres, una de les més singulars del país. Entre edificis amb influències gaudinianes, fonts elegants, mostres de vegetació autòctona i mosaics de colors vibrants, passegen a l’aire lliure per prop de 150 boutiques de moda de firmes nacionals i internacionals amb grans descomptes; descobreixen els sabors de la cuina singular a l’exclusiva zona de restauració i, sobretot, gaudeixen d’uns serveis que converteixen la visita en una escapada especial. Tot, en una ubicació privilegiada: a 40 minuts del centre de Barcelona i a mig camí de la Costa Brava.

L’objectiu és que els visitants gaudeixin d’una experiència única, com la que podrien tenir en un hotel de 5 estrelles. Amb aquest punt de partida porta ja uns anys treballant La Roca Village. Des d’aleshores, la companyia no ha parat d’innovar. Ja fa temps que s’hi ofereix la possibilitat de comprar acompanyat d’un personal shopper, de resseguir totes les boutiques amb un assessor d’imatge, d’estalviar-se les cues als taulells i de comprar sense haver de carregar les bosses. El 1998, La Roca Village es va marcar l’objectiu de revolucionar el concepte tradicional de centre comercial i transformar-lo en el de destinació d’experiències i compres. El 2021, i malgrat la pandèmia, han seguit fent passes per consolidar-ho.

Una experiència única de 'shopping' està assegurada a La Roca Village

Un nou ‘village’ més sofisticat

Aquesta tardor, els visitants que tornin a gaudir d’una escapada a La Roca Village hi descobriran un nou espai. El mes d’abril s’hi va dur a terme una gran remodelació amb una inversió directa de 50 milions d’euros que va permetre obrir-hi 18 noves boutiques; millorar la zona de restauració; crear espais inèdits per seguir millorant l’experiència del visitant i posar en funcionament un impactant pàrquing subterrani amb llum natural, 850 places i carregadors per a vehicles elèctrics.

La zona de noves boutiques ha estat, doncs, per continuar innovant en l’experiència i els serveis que s’ofereixen als visitants. Ara hi trobaran més marques i entorns molt acollidors, amb l’accent posat en el paisatgisme, l’artesania i una selecció cuidada de productes. Tot, revalidant el seu compromís amb el planeta: el projecte ha estat construït per aconseguir la certificació Breeam Excellent, que garanteix les millors pràctiques per al desenvolupament d’edificis sostenibles.

Iluzione, tocs exclusius en una de les novetats gastronòmiques de La Roca Village

Un jardí gastronòmic de proximitat

Entre les noves boutiques que han aterrat al village del Vallès hi destaquen firmes nacionals i internacionals com Adidas, American Vintage, Missoni o Pronovias. El fet que noms amb el prestigi que tenen els mencionats optin per obrir botiga a La Roca Village en moments com els actuals és un clar indicador de la confiança que tenen les respectives companyies en la recuperació de Barcelona i Catalunya.

La renovació del village també ha comportat l’ampliació de l’espai de restauració, amb propostes arrelades al territori i que donen veu al talent culinari barceloní. En realitat, amb la nova oferta, a La Roca Village s’hi pot esmorzar, dinar, berenar i sopar. Des del mes d’abril, a restaurants com Flax & Kale, Andreu o Pasarela s’hi han afegit les receptes tradicionals i dolces de Farggi 1957 i els tocs exclusius del Corso Iluzione, germà del restaurant artesanal Luzio.

Aquestes dues incorporacions es troben, a més, en indrets privilegiats de La Roca Village. Farggi 1957, al Secret Garden, un racó màgic amb un cuidat paisatgisme inspirat en el Pati dels Tarongers, en el qual dominen arbres fruiters i que evoca el gust mediterrani. Pel que fa al Corso Iluzione, es troba ubicat a la nova plaça de les Palmeres, un espai orgànic i molt dinàmic el disseny del qual està inspirat en edificis de l’arquitectura noucentista catalana, i que ofereix les condicions perquè s’hi celebrin nombroses activitats culturals.

Tret de sortida a la ‘Venda privada’, amb descomptes del 20%

Del 22 d’octubre a l’1 de novembre, més de 100 boutiques de La Roca Village oferiran un 20% de descompte addicional a totes les persones que s’uneixin a La Roca Village Membership, el club exclusiu del complex comercial. “Aquesta tardor, la venda privada brinda una oportunitat excel·lent per viure una autèntica experiència de tardor de shopping en un entorn privilegiat, segur i a l’aire lliure”, ha concretat la companyia. A més, els membres de La Roca Village Membership gaudeixen durant tot l’any d’altres promocions i descomptes; d’invitacions a esdeveniments exclusius; de notícies en primícia i de beneficis dissenyats exclusivament per a ells.

stats