Especials01/08/2012

La selecció espanyola tanca el seu decebedor periple olímpic amb un empat contra el Marroc (0-0)

El combinat que entrena Luis Milla no ha sigut capaç de marcar i marxarà dels Jocs sense sumar cap diana. Jordi Alba ha jugat els noranta minuts en un partit intranscendent

Jordi Mestre

BarcelonaLa selecció espanyola ha tancat el seu decebedor torneig olímpic amb un intranscendent empat a zero contra el Marroc a l'estadi d'Old Trafford. L'equip que entrena Luis Milla ha jugat un partit gris i ha sigut incapaç de superar el porter rival, Mohamed Amsif. Amb aquest resultat, la selecció olímpica marxa de Londres amb dues derrotes i un empat i sense haver sumat cap gol en els tres partits jugats. El barcelonista Jordi Alba ha jugat el partit íntegre; Cristian Tello ha sortit en substitució del malagueny Isco al minut 56.

Espanya: De Gea; Azpilicueta, Botía, Íñigo Martínez, Jordi Alba; Javi Martínez (Ander Herrera, 46'), Oriol Romeu; Isco (Tello, 56'), Mata, Muniain (Koke, 66'); i Adrián.

Marroc: Amsif; Jebbour, Abarhoun, Feddal, Noussir; Bidaoui (El Hassnaoui, 70'), Kharja, Fettouhi, Labyad; Barrada; i Amrabat.