Especials 01/08/2012

La selecció espanyola tanca el seu decebedor periple olímpic amb un empat contra el Marroc (0-0)

El combinat que entrena Luis Milla no ha sigut capaç de marcar i marxarà dels Jocs sense sumar cap diana. Jordi Alba ha jugat els noranta minuts en un partit intranscendent

Jordi Mestre
L'asturià Adrián López controla una pilota al partit a Old Trafford contra el Marroc

BarcelonaLa selecció espanyola ha tancat el seu decebedor torneig olímpic amb un intranscendent empat a zero contra el Marroc a l'estadi d'Old Trafford. L'equip que entrena Luis Milla ha jugat un partit gris i ha sigut incapaç de superar el porter rival, Mohamed Amsif. Amb aquest resultat, la selecció olímpica marxa de Londres amb dues derrotes i un empat i sense haver sumat cap gol en els tres partits jugats. El barcelonista Jordi Alba ha jugat el partit íntegre; Cristian Tello ha sortit en substitució del malagueny Isco al minut 56.

Espanya: De Gea; Azpilicueta, Botía, Íñigo Martínez, Jordi Alba; Javi Martínez (Ander Herrera, 46'), Oriol Romeu; Isco (Tello, 56'), Mata, Muniain (Koke, 66'); i Adrián.

Marroc: Amsif; Jebbour, Abarhoun, Feddal, Noussir; Bidaoui (El Hassnaoui, 70'), Kharja, Fettouhi, Labyad; Barrada; i Amrabat.