Contingut patrocinat
Especials 23/11/2023

El sèrum més viral que esgota els estocs en pocs minuts arriba a Catalunya

Es tracta del producte de la marca Sibari Republic que és capaç de reduir a més de la meitat les arrugues en menys d’un mes, i que ara podreu aconseguir amb fins a un 50% de descompte fins al 5 de desembre o fins a esgotar les existències.

Redacció
3 min
Cues davant d'un establient de Sibari Republic.

Els trencaments d’estoc només obrir són la carta de presentació de Sibari Republic, una marca d’alta cosmètica que no deixa de triomfar allà on va. La gent ha arribat a esperar fins a dues hores per obtenir el seu exemplar del producte més viral: el sèrum antiarrugues que és capaç de reduir un 58% les arrugues en menys d’un mes. La marca torna a Catalunya per oferir als seus fidels seguidors el producte a meitat de preu a la seva botiga efímera del carrer Pelai, 34. La pregunta és: en tindran prou per a tothom?

Les tres primeres botigues on la marca va obrir dimecres passat ja han sofert les mítiques cues que se solen formar. “La veritat és que no donem crèdit de la meravellosa acollida que tenim sempre. Estem molt contents que el nostre públic sigui el nostre principal ambaixador. Al final, un client content és el millor màrqueting que existeix i les nostres cues cada vegada són més llargues. Esperem que ningú es quedi sense el seu exemplar, però veient els primers dies de venda no ho podem assegurar”, ens explicava Itziar Beitia, la responsable de la marca. El preu original és de 115€ però ara es pot trobar a 57€ a Barcelona o en una altra de les seves botigues fins al 5 de desembre o final d'existències.

El producte més viral de Sibari Republic, el sèrum antiarrugues que és capaç de reduir un 58% les arrugues en menys d’un mes.

La clau de l’èxit

Les clientes satisfetes són les que avalen els productes de Sibari Republic, però no són les úniques. Tots els productes de la marca compten amb tests d’instrumentals que demostren com actuen els productes a la pell. Segons han demostrat aquestes proves, el producte més venut de la marca, el Serum Origin, bat rècords pel que fa a dissimular arrugues: les usuàries que l’han utilitzat durant quatre setmanes han vist que el 58% de les seves arrugues han desaparegut. Sens dubte tot un rècord respecte a resultats sense passar per quiròfan.

La clau per obtenir aquests resultats tan sorprenents és el procés de fabricació. Des de la formulació fins a l’embalatge final es duen a terme en els seus propis laboratoris, situats al Parc Tecnològic d’Àlaba. El director científic de la marca, Raúl Pérez, ens ha explicat que cadascun dels productes es fabrica amb un exhaustiu control que han denominat Slow Manufacturing Process: “Disposem d’un laboratori de recerca d’última generació, en el qual duem a terme tots els processos en lots molt petits i de manera controlada, per així garantir que el procés es fa correctament i, tanmateix, preservar totes les propietats dels actius intactes”.

En poques paraules, Sibari Republic és la cuina d’una estrella Michelin, on cadascun dels ingredients es compra, prepara i cuida amb la màxima exhaustivitat perquè preservi la seva funció i arribi al client com una joia única que no només disposa de les millors matèries primeres, sinó que compleix totes les funcions que promet.

Cues cada vegada més llargues

El boca-orella i la satisfacció d’un producte que compleix amb el que promet és la clau de l’èxit de Sibari Republic. Els seus més de 500 comentaris a la web i les llargues cues de gent que esperen a les seves botigues per comprar els seus productes són els dos factors que realment avalen que els productes funcionen i agraden. Més ara que oferiran unitats limitades dels seus productes més venuts amb fins a un 50% de descompte, fins a esgotar l’estoc.

La marca ha estat molt clara explicant que no es podran reservar unitats i que únicament oferiran unitats limitades a meitat de preu. Les primeres cues que ja s’han format en les primeres botigues on la marca ha obert demostren que la gent no té intenció d’esperar fins a l’últim moment per no quedar-se sense el seu exemplar a aquest preu tan únic.

Encara que la marca continuarà realitzant obertures per tota la península al llarg d’aquest mes, ja disposen de botigues obertes a Barcelona, al carrer Pelai 34, a Oviedo, Pamplona i Saragossa. De manera que, des d’ara fins a esgotar existències, romandran obertes de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Podeu consultar les pròximes obertures i les seves corresponents direccions a: https://sibarirepublic.com/puntos-de-venta/.

stats