LONDRES 2012
Especials 07/08/2012

El duo format per les catalanes Ona Carbonell i Andrea Fuentes supera les xineses i es penja la plata

Les russes han tornat a fregar la perfecció i han guanyat l'or, mentre que la parella xinesa, la gran rival de les catalanes, s'ha quedat amb la medalla de bronze

Ara
1 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes, amb la medalla de plata aconseguit en la modalitat de duo

LondresLes nedadores catalanes Andrea Fuentes i Ona Carbonell han aconseguit la medalla de plata en la final de la prova de duo de natació sincronitzada als Jocs Olímpics de Londres.

Fuentes i Carbonell, que arribaven a la final amb la tercera millor nota, han aconseguit superar la parella xinesa amb un gran exercici a ritme de tango. Si dilluns els jutges les puntuaven amb una nota de 96,590, aquest dimarts les catalanes han pogut millorar i han aconseguit una nota de 96,900 que les situava segones, superant les xineses.

Les catalanes han competit després de les russes i quan les xineses ja havien sortit de la piscina. És per això que, quan han rebut la seva puntuació i la seleccionadora Anna Tarrés els ha dit que eren segones, Carbonell i Fuentes s'han abraçat efusivament, celebrant una plata que per a elles és un gran triomf.

L'or ha sigut per a la parella russa formada per Natalia Ishchenko i Svetlana Romashina, que han tornat a demostrar que no tenen rival a la piscina aconseguint una puntuació de 98,900.

Les terceres han sigut les xineses Xuechen Huang i Ou Liu, que s'han vist superades per les catalanes tot i millorar també la nota que van aconseguir en la jornada de dilluns.

Quarta ha acabat la parella canadenca i cinquena, la japonesa. Les ucraïneses han tancat la competició de duos amb la sisena millor nota, seguides de les italianes i les gregues. La parella local, la britànica, ha sigut novena i la francesa, desena. En les dues últimes posicions han acabat les nord-americanes i les sud-coreanes.

stats