Manga
Especials 14/07/2011

Tarragona celebrarà del 22 al 24 de juliol el seu primer Saló del Manga

S'ubicarà al Palau de Fires i Congressos i hi participaran més de quaranta expositors

Efe
1 min

TarragonaEl Palau de Fires i Congressos de Tarragona acollirà, del 22 al 24 de juliol, l'ExpOtaku, el primer Saló del Manga de la ciutat, en què participaran més de 40 expositors, segons han informat els organitzadors.

Durant tres dies es duran a terme nombroses activitats relacionades amb el manga, l'anime (terme que designa els dibuixos animats de procedència japonesa), els videojocs, el cosplay (disfresses) i la cultura nipona.

Entre les activitats programades, destaquen els concursos de karaoke i de cosplay, els balls japonesos, els tornejos de videojocs i de doblatge d'anime, i els tallers d'iniciació al shogi (escacs japonesos) i al go (dames japoneses) i tallers de dibuix pokemon.

Més de quaranta expositors participaran en aquesta fira amb activitats lúdiques i comercials, entre els quals s'inclouen llibreries i comerços especialitzats en mercadotècnia, dissenyadors de roba i complements Goth/Lolita, distribuïdors d'alimentació asiàtica, joves creadors, empreses del món dels videojocs, fanzines i il·lustradors.

ExpOtaku s'ha celebrat ja a les localitats de Sabadell (Vallès Occidental), Lleida (Segrià) i la Corunya.

stats