Especials 11/09/2012

Més de 20.000 estelades estampen el mapa de la 'Diada virtual' arreu del món

El mapamundi creat per la pàgina web 'Catalans al món' recull la participació virtual de milers de catalans que voldrien participar a la manifestació de Barcelona aquesta tarda però no hi podran ser

Ara
1 min
Mapa d'assistència a la 'Diada virtual' aquest dimarts al matí

BarcelonaLa manifestació de la Diada es preveu històrica i, per a molts, assistir-hi és un gest important que no es perdrien per res. La pàgina web 'Catalans al món' va crear la setmana passada un mapamundi pensant en tots els catalans que viuen a l'estranger i que no hi podran assistir, perquè puguin deixar una petjada simbòlica –i virtual– a la marxa: la imatge d'una estelada en el punt geogràfic on es es troben. Aquest matí de dimarts, més de 20.700 banderes estelades ja estampen el mapa del món de la pàgina web.

Els usuaris s'hi poden donar d'alta registrant el seu nom i la localitat on viuen i, si ho desitgen, afegir una foto seva amb una estelada.

Els impulsors de la iniciativa han creat també el 'hashtag' #diadavirtual perquè els qui ho vulguin facin sentir la seva veu a través de la xarxa social Twitter.

stats