31/03/2013

Abidal fa un altre pas endavant i viu el partit a la banqueta

1 min
Éric Abidal assegut al costat de Javier Mascherano a la banqueta de Vigo.

Vigo.Faltaven 40 minuts per a l'inici del partit quan Éric Abidal va saltar a la gespa de Balaídos tot sol. Els jugadors titulars ja feia minuts que escalfaven i el francès va ser el primer dels suplents a fer-ho. A Vigo els vestidors estan situats darrere d'una porteria, motiu pel qual el jugador va creuar tot sol la gespa, moment en què tot l'estadi va ovacionar-lo. L'afició gallega va voler sumar-se a l'homenatge al jugador, que els va respondre amb un gest amb les mans.

Abidal va fer un altre petit pas endavant a Vigo, ja que no va ser el jugador descartat que va veure el partit des de la graderia -va ser Jonathan dos Santos-. El lateral, però, no es va escalfar i va veure tot el duel contra el Celta a la banqueta amb posat seriós, protestant accions i mostrant-se preocupat quan les coses no rutllaven. Roura va donar entrada a la segona part a Iniesta, Villa i Busquets, i va deixar el jove Deulofeu escalfant-se i Abidal descansant. Però la primera convocatòria per a un partit oficial del francès en 13 mesos va ser de les millors notícies d'un partit fluix del Barça.

Abidal s'ha passat aquest cap de setmana rebent homenatges i ovacions, tant de la tripulació del vol xàrter com dels aficionats del Barça desplaçats amb l'equip. El pròxim pas hauria de ser jugar. I segons va admetre ahir Jordi Roura: "Si el convoquem vol dir que pot jugar un partit un dia d'aquests".

stats