LIGA ENDESA
Esports 02/05/2015

El MoraBanc Andorra certifica la permanència en passar per sobre del Sevilla (89-65)

Jawai i Green, puntals d'un equip andorrà que ha dominat en tot moment

El macedoni del MoraBanc Andorra, Vojdan Stojanovski, defensat per Kirk Penney

AndorraEl Morabanc Andorra ha aconseguirt la permanència matemàtica a la Lliga Endesa amb una convincent victòria per 89-65 davant el Sevilla. Els locals, amb un joc molt versàtil, han dominat sempre gràcies a Jawai (16 punts) i Green (17).

Una sortida pletòrica de l'Andorra ha marcat el que seria el matx. La connexió Schreiner-Jawai funcionava, malgrat que Porzingis i Hernangómez no defallien amb els sevillans. Tot i així, el joc local era més fluid, amb més repertori i fent mal a les transicions ràpides. Un triple de Green ha posat la màxima diferència al final del primer quart (26-15). La dinàmica del segon acte no ha canviat, amb un Andorra trobant solucions en atac i posant les coses molt complicades al Sevilla, que no feia mal des del perímetre -0 de 8 en triples al descans (48-29).

L'Andorra doblava en valoració -62 a 25- el Sevilla i tenia el partit a les mans, amb l'aparició de molts dels seus homes i una amenaça múltiple. Al tercer quart però, Woodside ha liderat la reacció visitant (54-40). Dos punts del base han portat als de Casimiro a deixar la diferència per sota dels deu punts (57-48), però dos triples seguits de Green en el darrer quart han sentenciat el matx.

89 - Andorra (26+22+22+19): Schreiner (5), Navarro (2), Stojanovski (10), Bogdanovic (7), Jawai (16) -inicial- Bogris (10), Sada (4), Betinho (13), Green (17), Trias (2), Blanch (3).

65 - Sevilla (15+14+26+10): Woodside (13), Penney (7), Rodríguez (0), Porzingis (17), Balvin (0) -inicial- Hernangómez (9), Oriola (6), Byars (6), Radicevic (4), Urtasun (3).

Àrbitres: Pérez Pizarro, Bultó i Fernández Sánchez. Eliminat Schreiner (Andorra).