FUTBOL SALA
Esports 13/06/2012

El Barça Alusport colpeja primer a Múrcia (3-5)

David R. Jover

BARCELONA.Per primer cop a la seva història el Barça va aconseguir guanyar a Múrcia contra El Pozo. No va ser gens fàcil, ja que els blaugranes van haver de suar molt i van haver d'arribar a la pròrroga, però van aconseguir l'objectiu d'emportar-se un matx a Múrcia. L'objectiu mínim per guanyar la Lliga, complert.

Es va arribar al final dels 40 minuts reglamentaris amb empat a 3. Cap dels dos equips no va voler arriscar i s'ho van jugar tot a la pròrroga. Però el Barça és més equip que els murcians i en el temps extra va sentenciar el partit. L'aparició de dos genis com Fernandao i Wilde va fer emmudir un Palacio de los Deportes de Múrcia gairebé ple. En un tres i no res el Barça va situar el 3-5 final en el marcador i va apuntar-se el primer punt de la final.

El format de la Lliga, que ara permet que el Barça jugui dos partits seguits al Palau Blaugrana, deixa en una situació immillorable els catalans. Divendres i diumenge els homes de Marc Carmona poden sentenciar la Lliga a casa i sumar el quart títol de la temporada, encara que guanyar tres partits seguits a El Pozo Múrcia es preveu complicat veient la igualtat entre tots dos.