LLIGA ASOBAL
Esports 12/02/2013

El FC Barcelona Intersport s'enfronta a l'Academia Octavio

Els blaugrana viatgen a Vigo per disputar aquest dimarts al vespre (20:30h, Sportmania i Canal+ Deportes 2) l'enfrontament corresponent a la 18è jornada de la Lliga Asobal

Ara
1 min
El FC Barcelona Intersport viatja des de Berlin directament a Vigo

BarcelonaEl FC Barcelona Intersport visita aquesta tarda (20:30h, Sportmania i Canal+ Deportes 2) la pista de l'Academia Octavio en l'enfrontament corresponent a la 18è jornada de la Lliga Asobal, després que diumenge perdessin el seu primer partit en Lliga de Campions davant el Füsche Berlin (31-30). Tot i això, els de Xavi Pascual estan obligats a passar pàgina i a centrar-se de nou en la lliga. El partit es disputarà entre setmana ja que dissabte (16:15h) els blaugrana reben al Croatia Osiguranje en l'enfrontament corresponent a la novena jornada de la Lliga de Campions.

El desplaçament fins a Vigo l'equip el va realitzar en dos grups. D'una banda, els 7 jugadors blaugranes campions del món d’handbol, a més de Raúl Entrerríos, que es va lesionar durant la preparació, el Dr. Gutíerrez, metge del Barça Intersport i de la selecció espanyola d’handbol, i el directiu responsable de la secció, Eduard Coll, van marxar a quarts de 7 del matí direcció Madrid, on al migdia estaven convocats a la recepció que els Reis d’Espanya i els Prínceps d’Astúries oferien a la selecció espanyola d’handbol, amb motiu del títol de campions del món d’handbol. Tot seguit, a les 20h de la nit, varen agafar un vol direcció Vigo on es van reunir amb els seus companys per descansar a l'hotel de cara al partit d'aquest nit. La resta de l'expedició blaugrana, va viatjar ahir a la tarda a Vigo des de Barcelona, a on van descansar només unes hores, ja que havien arribat a les 11:45h procedents de Berlin, i estaven convocats de nou a les 16:45h al Palau per marxar cap a Galícia.

stats