FUTBOL

Carvajal torna a trepitjar la gespa després d'un mes de baixa

El lateral del Reial Madrid s'ha recuperat de la infecció al pericardi

El lateral del Reial Madrid Dani Carvajal ha tornat a trepitjar la gespa en la sessió d'entrenament d'aquest dilluns, i ha demostrat una gran millora en la infecció al pericardi que l'ha tingut un mes sense jugar.

Dissabte Carvajal va ser sotmès a unes proves d'esforç que va superar amb normalitat. En aquest examen mèdic s'avaluava, entre altres coses, l'estat del cor. Després de comprovar que tot era correcte, va rebre l'autorització per tornar a la gespa des d'aquest dilluns, tal com ha succeït, la qual cosa ha volgut compartir a les xarxes socials.

 

El jugador madrileny és baixa des del partit davant l'Espanyol en Lliga. Començava, llavors, amb la recuperació, un procés lent que ha fet que el lateral s'hagi perdut un mes de competició. O el que és el mateix, tres partits de Lliga, el del Tottenham de Champions i el primer de Copa del Rei. 

La malaltia de Carvajal, totalment inesperada, va obligar Zidane a replantejar-se la defensa de l'equip blanc. I és que el lateral dret, fins llavors, havia jugat tots els partits de la temporada, sense descansar ni un sol minut. 

La seva baixa, doncs, va portar Zidane a plantejar-se dues possibilitats: comptar amb Nacho en aquesta banda o alinear Achraf, el recanvi natural del Leganés. La segona possibilitat ha sigut la més escollida durant aquests trenta dies pel tècnic francès.