SELECCIÓ CATALANA
Esports 27/09/2014

La selecció catalana, eliminada de la Copa de Regions UEFA

L'Eastern Region d'Irlanda del Nord s'ha imposat per 1-0 amb un gol de Thompson

BarcelonaLa Selecció Catalana UEFA ha quedat eliminada de la Copa de Regions UEFA en caure per la mínima (0–1) contra l’Eastern Region d’Irlanda del Nord. Catalunya ha posat el futbol i les ocasions, però li ha faltat sort.

L'Eastern Region d’Irlanda del Nord, molt ben posicionada al camp, esperant al darrere i sortint al contraatac, ha vist com el partit se li posava de cara al minut nou. El davanter Thompson culminava una ràpida jugada per banda esquerra superant el porter Ramos, que poc ha pogut fer per evitar el 0-1. A partir d’aquell moment, la selecció catalana ha atacat sense sort.

La segona part ha començat ben diferent i semblava que ben aviat arribaria el gol de Catalunya. Però amb el que ningú comptava era amb la inspiració del porter Neeson, que s’ha convertit en l’inesperat heroi nord-irlandès. Dues de les seves víctimes han estat Guzmán i Batanero, que ho han provat des de la mitja distància sense sort. Aumatell, Batanero o el propi Pedro Bilbao han buscat sense fortuna el gol de la classificació. D’aquesta manera, els actuals subcampions d’Europa s’acomiaden de la IX edició de la Copa Regions UEFA.

Catalunya: Miguel Ramos, Luca Ferrone, Vivó, Borges, Payán (Aumatell (85’), Putxi, Guzmán, Batanero, Nils (Pedro Bilbao, 58’), Sascha i Velillas (Boris, 65’).

Eastern Region NIR: Neeson, McMillan (Ringland, 69’), Armstrong, Lennon, Doyle, Dallas, Murray, Thonpson, O’Riordan, Kelly (McMurray, 85’) i Curtis (Walsh, 70’).

Àrbitre: Zaven Hvhannisyan (Armenia). TG: Dallas, Curtis, Nelson. Gols: 0-1, Thompson (9’).