COPA DEL REI
Esports 27/11/2012

El Còrdova supera la Reial Societat i serà el possible rival del Barça a la Copa

L'equip de Segona ha empatat a Anoeta per 2-2 i rebrà el Barça al Nuevo Arcángel el dia 12 de desembre si els blaugranes no fallen amb l'Alabès

El 'Chori' Castro de la Reial, lluitant amb Garay i Fernández del Còrdova

BarcelonaEl Còrdova ja havia guanyat el partit d'anada per 2 a 0 davant la Reial Societat, que ha marcat el primer gol del partit de tornada gràcies a Griezmann. A la segona part, però, l'equip de Segona Divisió ha marcat en dues contres gràcies a Kiko i Dubarbier, i s'ha classificat per als vuitens de final malgrat el gol de l'empat local d'Agirretxe en els últims minuts. Si el Barça no falla, el Còrdova serà el rival dels homes de Tito Vilanova, amb el partit d'anada el 12 de desembre i la tornada el 9 de gener.

En la resta de partits de Copa d'avui, l'Osasuna i el Betis han aixecat les eliminatòries contra l'Sporting i el Valladolid. El Las Palmas, per part seva, ha eliminat el Rayo Vallecano de Primera.