DAKAR 2017

Cop d'autoritat de Loeb al Dakar en un dia accidentat de Peterhansel

Nani Roma cau fora del podi i Gerard Farrés es consolida a les motos

El francès Sébastien Loeb (Peugeot) va guanyar la vuitena etapa del Dakar consolidant el seu liderat amb un coixí de 8:23 minuts sobre el seu compatriota i company d’equip Stéphane Peterhansel, a dues jornades de la finalització de la cursa. Peterhansel per cert, va atropellar amb el seu cotxe al motociclista eslovè Simon Marcic (KTM) i li va fracturar una cama. El dotze vegades guanyador del Dakar va aturar-se per assistir a Marcic i es va quedar al costat d’ell fins que va arribar l’equip mèdic, i el temps que va estar detingut li va ser retornat per l’organització.

El català Nani Roma (Toyoya), que era tercer, va acabar a 31:29 minuts i es va acomiadar de la lluita pel Dakar. Amb aquests resultats, Loeb lidera la general amb un temps de 25:04:33 hores, 8:23 minuts per davant de Peterhansel.

En motos, el britànic Sam Sunderland (KTM) segueix líder per davant de l’austríac Matthias Walkner i el català Gerard Farrés (KTM). El castellonenc Joan Barreda ha guanyat la seva tercera etapa o puja fina la cinquena posició. Laia Sanz va acabar catorzena i puja una posició a la general, on és catorzena.                       

Més continguts de