PRIMERA DIVISIÓ
Esports 31/10/2013

L'Atlètic guanya a Granada amb dos gols de penal i segueix a un sol punt del Barça (1-2)

El Granada ha protestat el segon penal, transformat per David Villa

Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebrant el gol de Diego Costa

BarcelonaL'Atlètic de Madrid segueix en forma i ha guanyat al camp del Granada (1-2) gràcies a dos penals. El primer l'ha transformat Diego Costa i el segon, molt protestat per l'afició local, David Villa. Amb aquest gol, Diego Costa segueix com a màxim golejador de Primera per davant de Cristiano Ronaldo.

L'Atlètic no ha jugat el seu millor partit, però de mica en mica ha controlat el matx, amb un gol de Miranda que no ha pujat al marcador per falta. El gol de penal de Diego Costa ha calmat els homes de Simeone, que han lluitat contra un Granada agressiu que copejava amb espais. En els darrers minuts, Filipe Luis ha vist la segona groga i els madrilenys han acabat amb 10 homes. Just després, Ighalo ha fet el gol que donava una mica d'esperança als locals, però en els darrers tres minuts de partit l'Atlètic s'ha mantingut ferm en defensa.

Amb aquest triomf l'Atlètic segueix en la segona posició a un sol punt del Barça. Amb 30 punts, els homes de Simeone li treuen cinc punts al Madrid.