HANDBOL
Esports 31/03/2018

El Fraikin Granollers guanya a Polònia i queda primer al seu grup de la Copa EHF

Els possibles rivals als quarts són l'RK Nexe croat i el Saint-Raphaël francès

BarcelonaEl Fraikin Granollers s'ha imposat a la pista dels polonesos del KS Azoty-Pulawy per 30-37 i ha quedat així primer del seu grup de la Copa EHF. Per primer cop després de quatre segones posicions, els vallesans han guanyat el seu grup, de manera que eviten els rivals alemanys als quarts de final. Els possibles rivals són l'RK Nexe croat i el Saint-Raphaël francès.

L'equip granollerí no podia fallar si volia evitar ser superat pels francesos del Chambéry, i ha dut el pes del partit en tot moment, sense deixar-se sorprendre per un equip que havia guanyat cinc dels últims sis partits oficials. Al descans, el Fraikin ja guanyava per 13-17, però el partit s'ha animat a la segona part, quan l'equip d'Antonio Romo ha vist com els polonesos arribaven a posar-se a un sol gol. Les aturades del brasiler Almeida i quatre gols consecutius de Marc Cañellas, però, han sentenciat el partit fins al 30-37 final.