MUNDIAL 2019
Esports 23/06/2019

França s'imposa a les brasileres a la pròrroga i ja és als quarts de final (2-1)

Un gol de la capitana Henry decideix un partit intens a Le Havre

BarcelonaLa selecció francesa segueix amb el somni de guanyar per primer cop el Mundial femení. Les amfitriones van derrotar les brasileres per 2-1 a Le Havre i ja són als quarts de final, on el seu rival serà l’equip guanyador del duel entre els Estats Units i Espanya (18 h / Gol).

Si s’imposen les nord-americanes, les grans favorites per ser campiones, es podria viure la final anticipada d’un torneig en què França va demostrar que també sap patir. L’equip de Corinne Diacre va saber controlar el duel, però el gol no va arribar fins a la segona part gràcies a Valérie Gauvin (52’). Les brasileres, liderades per les veteranes Marta, Formiga i Cristiane, que es va lesionar, van empatar gràcies a Thaisa (63’).

França no va aconseguir evitar la pròrroga, on el Brasil ja no va poder defensar-se. Va ser la capitana Amandine Henry qui en una de les grans armes de les locals, les jugades a pilota aturada, va fer el gol del triomf (106´). França jugarà els quarts de final per tercer Mundial consecutiu.