BARÇA
Esports 07/03/2012

Laporta: "La directiva està gestionat molt malament les relacions amb la Federació Espanyola"

L'expresident del Barça ha parlat sobre les relacions del club i la RFEF després dels darrers esdeveniments, com la possible sanció a Piqué o l'elecció de la seu de la final de Copa

Ara
1 min

BarcelonaJoan Laporta ha aprofitat els darrers esdeveniments per dir la seva en declaracions a TV3. Laporta ha afirmat que "la directiva actual del Barça està gestionant molt malament les relacions amb la Federació Espanyola de Futbol". Laporta també ha afirmat que no creu que els àrbitres mirin amb lupa els jugadors del Barça, i que el problema és la relació entre la Federació i l'actual directiva.

Perrín diu la seva

Laporta no és l'únic membre de l'anterior directiva que ha parlat, darrerament. En declaracions a Ràdio Marca, Albert Perrín ha afirmat que "el Barça està perdent el nord". Perrín, de fet, ha parlat per a diverses ràdios. A Ona fm ha dit que "la imatge de la roda de premsa que va fer Toni Freixa va ser patètica. Quan no fas les coses bé hi ha conseqüències. Amb la Federació cal tenir mà esquerra". Perrín ha arribat a dir que "cal estar bé amb el poder, aferrar-se a la teta", referint-se a les relacions amb la Federació Espanyola. "Amb Laporta, la final s'hauria jugat al Bernabéu", ha afegit.

stats