Esports 01/09/2018

Liverpool, Chelsea i Manchester City caminen amb pas ferm a la Premier

Quart triomf en quatre jornades dels homes de Jürgen Klopp (1-2)

Una imatge del partit Leicester-Liverpool

BarcelonaQuatre de quatre. El Liverpool ha guanyat al camp del Leicester City i lidera la Premier League després d'imposar-se en els primers quatre partits. L'equip de Jürgen Klopp s'ha endut la victòria malgrat una greu errada del seu porter, Alisson (1-2). El Liverpool, després de guanyar les primeres tres jornades, donava el tret de sortida a la quarta visitant el campió de lliga d'ara fa dos anys, el Leicester. I l'inici de partit del Liverpool ha sigut magnífic, ja que el senegalès Sadio Mané ha marcat als 10 minuts de joc. Als 40, Firmino, de cap, ha fet el 0-2.

Però a la segona part el porter brasiler Alisson ha perdut la pilota quan la tenia controlada dins de l'àrea, jugada que ha acabat amb gol de Ghezzal. El Leicester ha buscat el gol de l'empat, però el Liverpool ha amagat bé la pilota sense concedir ocasions clares al seu rival.

El Chelsea tampoc falla

Si el Liverpool ha guanyat els primers 12 punts, el Chelsea de Maurizio Sarri, també. Els 'blues' han derrotat el Bournemouth per 2-0 en un duel molt igualat decidit pel canari Pedro, amb un bonic xut a la segona part. Hazard ha decidit amb el 2-0 definitiu.

Victòria del City a casa

En el darrer partit de la jornada de dissabte, el Manchester City de Pep Guardiola ha derrotat el Newcastle de Rafa Benítez. Sterling ha marcat als 8 minuts de joc, però abans del descans, DeAndré Yedlin ha fet el gol de l'empat. A la segona part, Walker, amb assistència d'Aguero, ha permès als citizens sumar el segon triomf a casa i seguir a prop dels primer classificats, amb 7 punts.