PRIMERA DIVISIÓ
Esports 17/02/2013

La Reial Societat no pot superar un Llevant que aguanta amb 10 homes (1-1)

Dos gols de penals dubtosos han repartit els punts en un partit marcant per la vermella al grec Karampelas

Efe
2 min
Bravo, encaixant el gol de penal de Míchel

Sant SebastiàEl Llevant s'ha emportat un bon punt de l'estadi d'Anoeta després d'aguantar amb un home menys tota la segona part, per l'expulsió de Karampelas, davant una Reial Societat que ha jugat millor, però que no ha encertat de cara a porteria.

El partit ha estat molt animat des de l'inici, amb la Reial atacant i el Llevant buscant les contres. Als 17 minuts, un rigorós penal comès sobre Vela l'ha transformat el mexicà amb gran qualitat per avançar la Reial, però dotze minuts després una segon penal del 'Chory' Castro sobre Lell, ha provocat el gol de l'empat per al Llevant.

El partit s'ha tornat boig amb ensurts a les dues porterues i una Reial més dominadora que no ha marcat incomprensiblement quan faltaven tres minuts per al descans en un altre cop de cap totalment sol, a un metre de la porteria del Llevant, del francès Griezmann.

El plantejament dels blaugranes s'hauria pogut ensorrar amb l'expulsió del grec Nikos Karampelas, que en una acció innocent ha vist la segona targeta i ha deixat el seu equip amb un home menys. És el vuitè partit seguit que la Reial acaba en superioritat.

Els reialistes han gaudit d'opcions per endur-se el triomf en les botes de Griezmann, però al final el Llevant ha aguantat ferm en defensa.

Reial Societat: Bravo, Carlos Martínez, Iñigo Martínez, Mikel, De la Bella, Illarramendi, Bergara (Rubén Pardo, min. 63), Xabi Prieto (Agirretxe, min. 70), Griezmann, Vela i Chory Castro (Diego Ifran, min . 78).

Llevant: Kiko Navas, Vintra, Iborra, Ballesteros, Lell (Pedro López min. 46), Diop, Valdo, Rios (Juanfran, min. 59), Karampelas; Michel (Rubén, min. 79), Martins.

Àrbitre: Hernández Hernández. (Barcelona). Va expulsar Karampelas per doble targeta al minut 56. Grogues a Chory Castro, Rubén Pardo, Rios, Míchel, Iborra, Diop i Valdo.

Gols: 1-0, min. 17: Vela de penal. 1-1, min. 29: Míchel de penal.

stats