TANDA DE PENALS

Luis Suárez, a estrenar-se a Cornellà

1. Suárez

El davanter s’estrena com a líder del Pitxitxi en el derbi. Està en ratxa: ha marcat un mínim de dos gols en els tres últims partits (Guangzhou, River i Betis) i ho ha fet en els tres últims desplaçaments de Lliga (Getafe, Madrid, València). L’any passat no va sucar a Cornellà.

2. Arda

El d’aquest dissabte és, si ho vol Luis Enrique, l’últim partit sense Aleix Vidal i Arda. Sobre la integració del català no hi havia dubtes. Amb Arda, líder al seu país, una altra cultura, una altra religió, hi havia algun temor. Esvaït. L’ staff està més que encantat amb el seu comportament en el viatge al Japó.

3. Alves

Al Mundial el defensa del Guagnzhou Zeng Zhou va patir un esgarrifós trencament de tíbia i peroné. A la Xina es va desfermar una brutal campanya contra Alves, com si n’hagués estat el causant. Fins que no el van convèncer que fes un tuit en xinès desitjant que es recuperés no es van calmar.

4. Samper

Lluís Carreras, nou entrenador del Saragossa, té una predilecció especial per Sergi Samper. Fa poques setmanes, quan coincidíem a TV3, m’expressava que ell el voldria tenir sempre al seu equip. El Barça B, però, no el deixarà escapar en un tram delicat en què haurà de ser el pal de paller.

5. Calvo

Francesco Calvo, el nou director de màrqueting del Barça, fitxat del Juventus, fa poc va anar de declarar a Torí per un contenciós entre Nike i la Juve. El club dels Agnelli es va passar a Adidas i Nike els ha portat als tribunals. El Barça no seguirà el mateix camí. Aquí, Nike forever.

Més continguts de