Esports 30/01/2016

Luis Enrique, sobre l'entrada de Filipe Luis: "M'he espantat"

A.l.
Luis Enrique, entrenador del Barça / EFE

BarcelonaEl tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, ha admès que s'ha espantat amb l'entrada de Filipe Luis a Leo Messi al final de la primera part. "Has vist la meva reacció?", ha respost el tècnic a una pregunta sobre la jugada que ha canviat el partit. "Ja saps què he pensat. M'he espantat", ha afegit el tècnic, que ha hagut de ser agafat per Juan Carlos Unzué quan ha vist la planxa del lateral esquerre matalasser.

A la segona meitat, tot i jugar amb dos més que el rival, el Barça no ha buscat amb determinació la sentència, tot i que el tècnic ha assegurat que havien sortit des del descans "a l'atac, com sempre". "No hem sabut tancar el partit", ha admès Luis Enrique. "Estem tan mal acostumats que si no guanyes 4 a 0 sembla un partit pèssim, però res més lluny de la realitat", ha explicat un tècnic que ha lloat Suárez, qui dóna "moltes coses" a l'equip. "Me'n vaig encantat, com qualsevol culer que ha vingut a l'estadi", ha explicat.