MOTOR

Marc Márquez: "Millor per a mi, si es barallen Lorenzo i Rossi"

Els pilots de Repsol Honda han ofert un espectacle a Tarragona

Marc Márquez, quatre vegades campió mundial de motociclisme, ha declarat aquest divendres a Tarragona que per a ell és "millor" que es barallin dos dels seus rivals en el Mundial de MotoGP, el mallorquí  Jorge Lorenzo i l'italià Valentino Rossi.

Márquez ha valorat les últimes topades entre Lorenzo i Rossi: "És millor per a mi, si es barallen entre ells. Ara més que mai, hem d'utilitzar el cap".

"És millor per a mi que es barallin entre ells. Ara, més que mai, hem d'utilitzar el cap".

Marc Márquez Pilot

Per la seva banda, Dani Pedrosa ha apuntat que "aquesta temporada està sent molt difícil, però toca mirar endavant i intentar millorar". L'equip Repsol Honda ha fet les delícies dels més de quatre mil espectadors que s'han acostat aquesta nit a la Tarraco Arena Plaça, on Repsol ha organitzat una exhibició de trial en benefici de l'escola Solc de la ciutat.

Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, pilots de trial, han estat els encarregats de portar a terme l'exhibició, i Marc Márquez i Dani Pedrosa també han fet acte de presència a la pista amb les seves motocicletes de MotoGP.

Els pilots del Repsol de MotoGP i trial també han visitat Tarragona per promocionar els XVIII Jocs Mediterranis, que se celebraran durant l'estiu del 2017.

Els pilots de l'equip sumen 28 títols mundials: vint de Bou, quatre de Márquez, tres de Pedrosa i un de Fujinami.