MOTOGP

Márquez i Rossi s'esquiven en el primer dia de convivència a Qatar

Els pilots de MotoGP han tornat a coincidit en una tensa roda de premsa a Qatar prèvia a l'inici del Mundial

Valentino Rossi ha dit aquest dimecres que la polèmica amb Marc Márquez és "cosa del passat" però que, en el fons, no podrà "oblidar mai" el que va  passar entre ells dos al final de la temporada passada. Els pilots de MotoGP han tornat a coincidir aquest dimecres a Qatar en la roda de premsa oficial prèvia a l'inici de la temporada. Una conferència educada però tensa en què els dos han evitat intercanviar-se les mirades abans i saludar-se, i en què s'han assegut a banda i banda de J orge Lorenzo per evitar estar de costat.

"A les últimes curses de l'any passat van passar coses estranyes i, des del mu punt de vista, el final del campionat hagués pogut ser diferent –ha dit Rossi–. Però el que va passar forma part del passat. L'important és que tornem a ser aquí i espero que hi hagi una lluita bonica per al títol".

Més diplomàtic ha estat Marc Márquez, que ha esquivat parlar directament del tema i només ha defensat que ell fa la seva cursa el millor que pot. "Al final, jo tinc 20 rivals i he de lluitar contra tots per guanyar", ha apuntat d'entrada. "Serà una temporada interessant i intentaré aprofitar l'experiència de l'any passat per seguir lluitant per al títol fins a la última cursa de València", ha conclòs.

L'activitat a la pista comença aquest dijous, amb els entrenaments lliures, que s'allargaran fins el divendres. El dissabte hi haurà la qualificació i el diumenge es disputarà la primera cursa de l'any ( Moto3 a les 16 h, Moto2 a les 17.20 h i MotoGP a les 19 h). Les carreres es podran veure per Movistar+.

Més continguts de