Esports 02/05/2019

Messi: “Ara no és el moment de xiular Coutinho”

L'astre argentí defensa el seu company i demana a l'afició remar "tots plegats"

T.p.

Barcelona“Estem en un moment decisiu, molt bonic, en què hem d’estar més units que mai, jugadors i afició. Ho vaig dir a principi de temporada: això ho aconseguirem tots junts. Ens queden tres finals. No és moment de criticar, és moment de donar-nos suport entre nosaltres”, deia Lionel Messi al final del partit per explicar la seva celebració després de marcar el 3-0. Messi, que va buscar la complicitat de la graderia d’animació, també va demanar als aficionats que no xiulessin Coutinho. El brasiler, que no fa tants dies, contra el Manchester United, va celebrar un gol tapant-se les orelles en referència a algunes crítiques que havia rebut, va ser substituït a la segona part després d’algunes accions en què va ser xiulat per alguns perquè no ajudava prou en defensa. De fet, quan va sortir del terreny de joc, al Camp Nou s’hi va viure cert debat, entre qui l’aplaudia i qui el xiulava. Un debat que Lionel Messi va intentar tancar defensant el futbolista brasiler.

Dembélé, cinc minuts

Coutinho, que va tenir una bona oportunitat de gol en el primer temps, es va anar desdibuixant. Ernesto Valverde ja l’havia protegit en el partit contra el Llevant, quan el va substituir al descans, però contra el seu exequip el brasiler no va estar encertat. Valverde havia sorprès deixant a la banqueta Arthur Melo i posant Arturo Vidal, en un Barça amb menys possessió i més verticalitat. El tècnic blaugrana, doncs, va donar molts pocs minuts a un Ousmane Dembélé que normalment es baralla amb Coutinho per ser titular. El francès va acabar jugant els últims cinc minuts, però en va tenir prou per desaprofitar dues ocasions clares de gol. Curiosament, Dembélé en cinc minuts va xutar més cops a porteria que Coutinho, tot i que el Camp Nou també es va posar les mans al cap quan en l’última jugada va desaprofitar una gran ocasió per marcar el 4-0.