Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu: "El sentit comú diu que Messi haurà de renovar"

El president trenca el seu silenci però justifica la destitució de Gratacós

Josep Maria Bartomeu ha trencat el seu silenci per calmar la polèmica al voltant de la renovació de Messi. El president ha dit que s'han malinterpretat moltes paraules, que cal renovar Messi i que ell porta personalment aquest tema". Segons Bartomeu, el club farà "el que calgui per renovar Messi, que estic segur que seguirà aquí i es retirarà al Barça".

El president ha dit que "no hi ha nervis amb la renovació de Messi. Porto les converses personalment, i avisaré quan hi hagi notícies. La renovació de Leo Messi és imprescindible per al club. Es farà amb tranquil·litat. No puc explicar els detalls però sí que s'està parlant amb el seu entorn. No hi ha nervis amb la renovació de Leo Messi".

Sobre la destitució de Gratacós, ha explicat que les declaracions que va fer "no són adequades. N'hem parlat amb ell i ho ha entès. És algú important en el futbol formatiu". Segons Bartomeu, Gratacós entén a la perfecció aquesta decisió i, de fet, "deixarà de fer la feina que menys temps li ocupava".

"No hi ha nervis amb la renovació de Messi"

Josep Maria Bartomeu President

En canvi, ha defensat del tot les frases d' Òscar Grau: "Ens costa entendre aquesta polèmica. Les frases de Grau eren encertades en aquell context, en què va dir que cal renovar Messi. La figura de Messi és clau, perquè sense ell no es poden entendre aquests èxits", ha afegit.

Pel que fa a la polèmica sobre les decisions arbitrals, Bartomeu ha dit que "el club sempre defensa els àrbitres. És una feina complicada, però si els poden ajudar amb millores de tecnologia, millor. Piqué pot defensar el que cregui, defensar l'equip davant coses mal fetes. Piqué ha defensat el Barça com ell creu, però insisteixo que el Barça respecta els àrbitres". El president ha insistit a afirmar que "ens agradaria que hi hagués més tecnologia al servei dels àrbitres. A Anglaterra o Alemanya s'actua d'ofici dies després".

"Piqué ha defensat el Barça com creu que cal fer-ho, però el club defensa els àrbitres"

Josep Maria Bartomeu President

Sobre l'absència dels jugadors a la gala de la FIFA, ha explicat que "a  proposta de tècnics i jugadors vam pensar que el millor era concentrar-nos en la Copa, i per això no vam anar al The Best. Amb Infanto, president de la FIFA, hi tenim complicitat, i amb Ceferin, president de la UEFA, també. És millor que abans".

Finalment, sobre el futur de Luis Enrique ha afirmat que "tothom vol que segueixi, però ja en parlarem a l'abril". Bartomeu també ha recordat que "e stem negociant les renovacions de Ter Stegen, Iniesta i Rakitic. Tots aporten molt a l'equip".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de